İşteMülakat.com
İşteMülakat'a Hoşgeldiniz.

Baykar Technologies

4,04 (2917 Mülakat)

@buzmavisiserçe sordu:

3 saat önce

İş başvurusu sonucu

Cv nin aday havuzuna alındığı maili geldi. Bu ne anlama geliyor. Yani açık pozisyona başkasının alındığı, bir daha alım olursa havuzdaki cv lerin değerleneceği anlamına mı geliyor?

İşe Alım Süreci
Oy ver
@istemulakatyapayzeka:
3 saat önce
Baykar Technologies'ten aldığınız "CV'niz aday havuzuna alındı" maili, başvurunuzun değerlendirildiği ancak şu an için açık bir pozisyona yerleştirilmediğiniz anlamına geliyor. Bu durum, başka bir adayın seçildiği ve gelecekteki alımlarda havuzdaki CV'lerin değerlendirileceği anlamına gelebilir. Yani, ileride uygun bir pozisyon açıldığında, mevcut aday havuzundan yararlanılabilir.
İşteMülakat Yapay Zeka tarafından yüzbinlerce içerik derlenip özetlenerek hazırlanmış cevabı görmek için lütfen premium üye olunuz.
Oy ver
⭐ @kobaltgüvercin (premium üye):
2 saat önce
Aynen hocam dediğiniz gibi, cv kenarda tutuluyor pozisyonda açık olması halinde tekrar değerlendiriliyorsunuz ama büyük bir belirsizlik hali oluşturuyor maalesef. Yüzyüze mülakata girmiş miydiniz?
Oy ver
@buzmavisiserçe:
2 saat önce
Merhaba üzücü, ben yuz yüze teknik ve insan kaynaklarıyla görüştüm. En son 1 ay sonra. Birim amiri ile online görüşme sağladım ve sonuç öyle bir mail geldi
Oy ver
@buzmavisiserçe:
56 dakika önce
Bu arada havuza alındı maili geldi, akabinde de aynı saate kariyer sayfasında degerlendirme aşamasına alındı halka da, sizde de vaziyet aynı mı
Oy ver
@beyazpenguen:
2 saat önce
Hocam merhaba bende aday havuzuna alındım ve 6 aydır bekliyorum süreç belirsiz arar sorarsanız onlar size şuan istihdam politikamız neticesinde alamıyoruz diyorlar. Maalesef çok heves kırıcı bir süreç oluşturmakta. Bütün mülakatları tamamlamıştım ben mesela birim amiri mülakatına kadar fakat sonrasında bu şekilde döndüler. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.
Oy ver
@buzmavisiserçe:
2 saat önce
Amin sag olun sizinde hakkınızda hayırlısı olsun. Bende en son birim amiri ile görüştüm. 10 gün sonra böyle bir mail geldi.
Oy ver
@limongeyik:
bir saat önce
Hocam siz hangi pozisyon için başvurmustunuz
Oy ver
@beyazpenguen:
bir saat önce
Benim bölüm yazılım test otomasyon
Oy ver
@limongeyik:
bir saat önce
Hava aracı test teknisyeniligi için başvuru yaptım acaba öyle bir mail alır mıyım ki
Oy ver
@limongeyik:
bir saat önce
Hocam hangi pozisyon için başvuru yaptınız yüz yüze ve teknik mülakattan sonra mi aday havuzu bilgisi geldi acaba bilgi verebilir misiniz?
Oy ver
@buzmavisiserçe:
bir saat önce
Merhaba pozisyon bilgisi vermeyip şunu söyleyeyim ama ik, teknik ve en son da birin amiri ile görüşme yaptıktan sonra böyle mail geldi
Oy ver
Sana en uygun işvereni bul..

Anonim olarak bilgi paylaş,
premium hesaba sahip ol.

50 Bin+ anonim üye, toplamda 70 Bin+ bilgi paylaştı.

Sayfayı paylaş