7105 Soru
@zümrütsusamuru sordu:
İşe giriş hakkında;
Selam arkadaşlar, online teknik mülakattan sonraki süreç nasıl işliyor, hangi aşamalardan geçtiniz? 06.07 tarihinde başvuruda bulundum ve 15.07 tarihinde Zoom üzerinden ekip lideri ile görüşme gerçekleştirdim. Yaklaşık 30-35 dakika kadar sürdü ve gayet olumluydu ama o günden beri henüz haber alamadım ve haliyle meraklıyım. Sizlerin süreçleri nasıldı? Paylaşabilir misiniz ek olarak, ben üretimde teknik personel olarak başvuruda bulunmuştum.
@somontilki sordu:
Mülakat Deneyimi hk
Merhaba. Planlama Uzmanı/Uzman Yardımcısı pozisyonuna başvurmuştum. Haziran'ın başında arandım. İK ile telefonda yaklaşık 10 dakika görüştüm sonrasında Temmuz başında online teknik mülakat oldu. Her iki görüşme olumlu olunca Ağustos'un ikinci haftası İstanbul'a yüz yüze görüşmeye çağrıldım. Öncesinde site üzerinden kişilik envanter testini doldurdum. İlk olarak iki kişi İK'dan görüşmeye geldi yaklaşık 1 saat sürdü sonrasında birim sorumlusu ile 45 dakika görüşme sağladım. Olumlu geçmişti her adım. Sonuçlanması 2 3 hafta sürer dediler. Maalesef 5 gün içerisinde olumsuz olduğu sitelerinden ve mail yoluyla tarafıma bildirildi. Üzgünüm umarım herkes için hayırlı olur. Bu arada 5 senelik savunma havacılık planlama tecrübem vardı. Çalıştığım yerler onaylı tedarikçiydi. Mühendis değilim ilanda mühendislik ilanı değildi zaten. Üni not ortalamam 3 küsürat ayrıca yüksek lisans mezunuyum. Herhalde sorun olsa önceden elenirdim diye düşünüyorum. İstanbul'a taşınmaya kadar kabul etmiştim. Bu arada İngilizce kriteri de yoktu ama ortalama bir İngilizce seviyem vardı. Hayırlısı olsun, hayal kurduk biraz yıkıldım şok etkisi oldu.
@camgöbeğipuma sordu:
Yönetim onayı
Arkadaşlar yönetim onayında genelde ne kadar bekleniyor ve bundan sonraki aşama evrak kayıt mı oluyor eğer onalanırsa? Bu noktada nasıl bir süreç var bilgilendirirseniz çok sevinirim
@turkuazserçe sordu:
güz dönemi staj hk.
7 veya daha fazla halkası olan var mı
@siyahbaykuş sordu:
Halka meselesi
Staj başvurusunda daha önce zoom mülakatından sonra halka eklenip de red alanı duydunuz mu
@vişneçita sordu:
Yüksek irtifa
Yüksek irtifa programı rüzgar tüneli tasarımı projesi için zoom mülakatına katılan var mı?
@turkuazserçe sordu:
güz dönemi staj hk.
6 halka olanlar varmış(15 ağustosta halka eklenenler) bana eklenmedi. o yüzden ret diyebilir miyiz yoksa departmana göre değişiyor mu?
@ametistkoala sordu:
Yüksek İrtifa
Edge Device Üzerinde Uçtan Uca Görü Modellerinin Çalıştırılması Projesi için zoom mülakatı alan oldu mu? Alan olduysa ne zaman mülakata girdiniz?
@kestanekunduz sordu:
güz dönemi staj
her birimden ortalama kaç kişiyi zoom mülakatına alıyorlar bir de herhangi bir gelişme oldu mu başvurunuzda?
@altınsincap sordu:
Yüksek İritfa
Akıllı Seyir Füzesi Projesinden zoom'a girenler ne zaman girdiğini yazabilir mi