6838 Soru
⭐ @siyahserçe (premium üye) sordu:
Değerlendirme süreci
Başvuru sürecinde aynı pozisyon için aday panelinde birden fazla kez “Değerlendirme Süreci” güncellemesi gören oldu mu?
@zümrüttilki sordu:
Soruşturma
Güvenlik soruşturmasında nelere bakıyorlar ne gibi şeyler sıkıntı olur , ailem soruşturmamı etkiler mi cevaplarsanız sevinirim teşekkürler
@ametistbaykuş sordu:
yaz stajı evraklar
gönüllü staj için kabul aldım, evraklarda istenen Sosyal Güvenlik Kurumu Sigorta Belgesi, İmzalanacak Staj Evrağı, İmzalı Staj Onay Belgesi ni baykarın mı bana iletmesi gerekiyor
⭐ @griboğa (premium üye) sordu:
Staj sınavı yüzde kaç doğru yapmamız lazım
Yapay zeka biriminden sınava ve ardından video mülakata katıldım. Bazı sorular zor geldi toplam 20 soru vardı. 1 soruyu net yanlış yapmışım üzüldüm diğerlerinden pek emin olmadıklarımda var tabi. Aynı zamanda video mülakatta 2-ci soruyu cevaplarken sürem bitti cümlem yarım kaldı sorun olur mu?
⭐ @siyahserçe (premium üye) sordu:
Değerlendirme süreci
Değerlendirme süreci ortalama ne kadar sürüyor?
@beyazpenguen sordu:
aday havuzu
aday havuzunda bekleyenler değerlendirme aşamadında mı bekliyor yoksa ön değerlendirme kısmında mı?
@gripenguen sordu:
Evrak kayıt hk.
İstenilen evrakları sisteme yükledim.Bir haftadır bekliyorum.Ne kadar sürede haber veriliyor.
@buzmavisiserçe sordu:
İş başvurusu
Merhaba, iş basvuru süreci geçen cuma (değerlendirme aşamasında ) iken telefon geldi ve baykar hakkında neler biliyorsun vs. Sorular soruldu ik tarafından. Mailini kontrol et online görüşme olabilir dendi haftaya. Dünde halka eklendi değerlendirme süreci diye. Ben online mülakat olur öyle halka eklenir diye düşünüyodum. Bu olumlu bir durum mu. Değerlendirme aşamasından tekrar değerlendirme sürecine geçmesi yani?
@hardalboğa sordu:
İş süreci hakknda
1 hafta önce online yazılı sınava girdim sonuçlar ne zaman aciklaniyor tahminen bilgisi olan varmi
⭐ @griboğa (premium üye) sordu:
Baykar başvurularında İK süreci nasıl işliyor?
Daha önce yaptığım bir başvuruda İK tarafından aranıp “neden Baykar?” gibi motivasyon soruları sorulmuştu. Her başvuruda benzer şekilde telefonla geri dönüş yapılıp aynı tür sorular soruluyor mu, yoksa süreç pozisyona göre değişiyor mu?