877 Soru
@bordopuma sordu:
Başvuru Şartları sağlamama hk.
Merhaba, Yeni mezun elektrik-elektronik mühendisiyim. Tusaş'a genel başvuru veya herhangi bir pozisyonda başvuru yaparken "başvuru şartlarını sağlamıyorsunuz" benzeri bi uyarı alarak başvuru yapamıyorum. Başvuru şartlarını nereden bakabilirim baya araştırdım ama bulamadım. Bilen varsa aydınlatabilir mi? Şartları sağladığımı düşünüyorum çünkü.
@sarıkaplan sordu:
Evrak İstemi
Benden adli sicil vb evraklar istenmiş mail atmışlar bu aşamadan sonra süreç nasıl ileriler ilgisi olan var mı?
@yosunyunus sordu:
Başkan görüşmesi
Tüm mülakatlar olumlu sonuçlandıktan sonra başkan görüşmesine davet edilen var mı
@gümüşkunduz sordu:
mülakat-teklif süreci
Merhaba. İK mülakatından sonra teklif/red gelme süresi ne oluyor güvenlik belgem var.
@şampanyasincap sordu:
Tai onay süreci-Mühendis
Taiden mail geldi. Sürecim onay aşamasına geçmiş. Aceba bilen arkadaşlar var mı? Onay aşaması ne kadar sürüyor? Teşekkürler.
@turkuazkartal sordu:
Teknik mülakat sonrası geri dönüş
27 Martta teknik mülakata girmiştim ama hala olumlu ya da olumsuz dönüş yapılmadı. Aradığımda İK telefonları da açmıyor. Teknik bölümler için benimle aynı durumda olup haber bekleyen var mı?
@lacivertmartı sordu:
İşe alim
İşe alım süreçleri 6-8 ay mı sürüyor Tüm mülakatları tamamladım teknik ik Cevap gelen var mı
@kahverengitoynak sordu:
Tusaş teknisyen maaşı
Arkadaşlar başlangıç teknisyen maaşı ne kadar ve 3 ayda 1 çift maaş teknisyenler için geçerli mi
@lilaçita sordu:
TEKNİSYENLİK için başvuruyu nereden yapıyorsunuz
Sitesinde öz geçmiş dolduruyorum kriterlerimize uygun değilsiniz hatası alıyorum gayet uygunum oysa ki. Sanırım bir tek bende vermiyordur bu hatayı?
@gripuma sordu:
Teklif maili
ik mülakatından sonra iki ay oldu hala teklif maili bekleyen var mı başka