578 Soru
⭐ @zümrütkaplan (premium üye) sordu:
İk
Arkadaşlar ekimde evrak teslimi yapanlar için yazıyorum. İk ile görüştüm 1 2 hafta içinde netleştiricez denildi
@kremkoala sordu:
İşe Başlama
Şu anki şirketimden bir arkadaşım 2 hafta önce istifa etti. Roketsan' a gidiyormuş bugün öğrendim.haftaya son günüymüş. Burdan toplu alım olmayacak ya da alımlar yapıldı şeklinde bir çıkarıma varabilir miyiz?
⭐ @zümrütkaplan (premium üye) sordu:
Ekim evrak gönderimi
Arkadaşlar ekimde evrak gönderip bugün geri dönüş alanlar yazabilir mi?
@mercanpapağan sordu:
İnsan kaynaklarına süreçle ilgili mail atınca kaç günde dönüyor?
@altınsansar sordu:
Ekim de evrak teslimi yapan adaylar
Merhaba arkadaşlar ekim ayinda evrak teslimi yapanlara dönüşler basladi galiba olumlu olumsuz e mail alindigini paylasanlar oldu sizlerde durum nedir Ben 25 kasim da evrak teslimi yaptim Hatay tesisi icin degerlendirmedeyim
⭐ @okyanuskaplan (premium üye) sordu:
Olumsuz Dönüş ve Gerçekler
İyi akşamlar, burada birçok arkadaşımızın sürecin neticelenmesini heyecanla beklediğini görüyorum. Gerçekten yorucu ve uzun bir süreç yeni mezun, çalışan, mühendis, teknisyen birçok alanda başvuru yapmış, belli bir aşamaya gelmiş, burada süreci iyisiyle kötüsüyle ortak ilerleyen birçok kişi var. Özellikle Ekim haftası evrak gönderen arkadaşlarım için yazıyorum. Ben de Ekim 13 tarihinde evrak göndermiştim (Mezun Belgesi, SGK vs.). Bugün olumsuz sonuç maili aldım. Elektronikle alakalı bir mühendislik pozisyonuydu benimkisi. Ben İstanbul’da hatrı sayılır bir teknik üniversitenin mühendislik bölümünü 3.lükle bitirdim. Hatrı sayılır yerlerde staj imkanım oldu ve lisans eğitimim dolu dolu geçti. Çok yüksek ihtimalle güvenlik soruşturması aşamasında bir problem çıkmış olacakki, olumsuz üstü kapalı bir dönüş yapıldı. Bunun kaynağının kuvvetle muhtemel babamın KHK’lı öğretmen olmasından kaynaklandığını düşünüyorum. Haksız ve hukuksuz bir şekilde görevinden ihraç edilen yıllarca mesleğini liyakat çerçevesinde en iyi şekilde yapma çabasında olan babamın yaşadığı bu durum ve akabinde sürekli ertelenerek neticelendirilmeyen mahkeme süreci gelin görünki bugün evladının da karşısına çıkıyor. Bu ülkede kul hakkı ve liyakatsizlik artık hat safhaya ulaşmış durumda. Sonuç bekleyen arkadaşlarımın akıbetinin hayırlı olmasını temenni ediyorum. Ama bu firmaların temellerini kul hakkı üzerine kurduğunu ve bu ülkenin kendisine hizmet etmek içi çırpınan evlatlarını bu ülkeye kırdırıp kimsesiz muamelesi yaptıklarını da bilmenizi isterim. Bunu diğer majör savunma sanayi firmalarında da yaşadım ve inatla her kapıyı çalmaya devam ettim. Süreçte haksızlıklar karşısında susan, bunlara göz yuman kişilere hakkımı helal etmiyorum.
⭐ @zümrütkaplan (premium üye) sordu:
Güncelleme
Güncellemesi olan var mı evraktan sonra?
@mercanpapağan sordu:
Mülakat
Mail adresi nedir insan kaynaklarının
⭐ @zümrütkaplan (premium üye) sordu:
Olumsuz
Olumsuz gelen var mı hiç?
@camgöbeğitilki sordu:
Evrak Süresü Hk.
1 veya 2 haftada evrak talebi alan var mı ? Yoksa herkes 1 ay mı bekledi ?