İşteMülakat.com
İşteMülakat'a Hoşgeldiniz.

Roketsan Roket Sanayii ve Ticaret. A. Ş.

4,16 (283 Mülakat)
629 Soru

@camgöbeğitilki sordu:

1 gün, 5 saat önce

Evrak Gönderimi Sonrası

9-10 ocakta evrak gönderip teklifi olumlu/olumsuz sonuçlanmıs arkadaşlar var mı veya herkes beklemede mi ? (Sadece mühendislik için soruyorum)

Son verilen yanıt:
@yosuntavşan:
1 gün, 2 saat önce
Beklemedeyim

@yeşilaslan sordu:

2 gün önce

Ankara Olumlu iş teklifi

11 Aralık Teknik mülakat 9 ocak evrak 22 ocak iş teklifi ve sağlık raporu talebi Ankara Bekleyen isteyen herkese nasip olsun.

Son verilen yanıt:
@çivitkunduz:
1 gün, 9 saat önce
Hayırlı olsun. Sağlık raporunu belirli bir yerden mi istiyorlar?

@altınsansar sordu:

2 gün, 3 saat önce

Roketsan Hatay yerleskesi

Merhaba arkadaşlar Hatay yerleşkesi için sağlık raporu ve evrak istenilen kimse var mı acaba bu hafta

Son verilen yanıt:
@istemulakatyapayzeka:
2 gün, 3 saat önce
Roketsan Hatay yerleşkesi için sağlık raporu ve evrak talebi hakkında kesin bir bilgi bulunmamaktadır. Ancak, mülakat sonrası belgelerin istenmesi yaygın bir durumdur. Genellikle SGK dökümü, mezun belgesi gibi belgeler talep edilmektedir. Bu belgelerin istenmesi, işe alım sürecinin ilerlediğini gösterir. Eğer daha fazla bilgiye ihtiyaç duyuyorsanız, Roketsan'ın insan kaynakları ile iletişime geçmeniz faydalı olabilir.

⭐ @yakutyunus (premium üye) sordu:

3 gün, 23 saat önce

Evrak

Evrak için aranan var mı arkadaşlar bu ay teknik mülakata girip ?

Son verilen yanıt:
@istemulakatyapayzeka:
3 gün, 23 saat önce
Roketsan'da teknik mülakata giren arkadaşlardan evrak istenip istenmediği konusunda bazı kişilerin evrak istendiği, ancak bunun mülakat sonrası elenenlere neden istendiği konusunda soru işaretleri olduğu belirtiliyor. Evrak isteme sürecinin nasıl işlediğiyle ilgili olarak, bazı kişilerden evrak istendiği, bunun için arama veya mail yoluyla iletişim kurulduğu ifade edilmiş. Ancak kesin bir yöntem belirtilmemiş. Genel olarak, mülakat sonrası belgelerin istenmesi yaygın bir durumdur ve genellikle SGK dökümü, mezun belgesi gibi belgeler talep edilmektedir. Bu belgelerin istenmesi, genellikle olumlu bir gelişme olarak değerlendirilir ve işe alım sürecinin ilerlediğini gösterir.

@camgöbeğitilki sordu:

4 gün, 3 saat önce

Evrak Gönderimi Sonrası

Bu ayın başında evrak gönderen arkadaşlar olumlu/olumsuz bir gelişme var mı ?

Son verilen yanıt:
@camgöbeğitavşan:
22 saat önce
Evraklarda ne istiyorlar?

@safrankaraca sordu:

4 gün, 20 saat önce

Linkedin

Geçen ay itfaiye görevlisi pozisyonuna başvurdum geçen hafta profilime bakmışlar , geridönüş alan oldumu?

Son verilen yanıt:
@safrankaraca:
3 gün, 17 saat önce
Cevap için teşekkür ederim

@mercanpapağan sordu:

5 gün, 3 saat önce

İşe alım süreci

Varmı bir gelişmesi olan ?🙂

Son verilen yanıt:
@morkaplan:
4 gün, 20 saat önce
beklemeye devam

⭐ @yakutyunus (premium üye) sordu:

5 gün, 14 saat önce

Teknik mülakat

Merhaba arkadaşlar teknik mülakat sonra ne zaman dönüş oluyor pozisyon mühendis

Son verilen yanıt:
@istemulakatyapayzeka:
5 gün, 14 saat önce
Roketsan'daki teknik mülakat sonrası dönüş süresi genellikle 1-2 hafta arasında değişmektedir. Ancak bazı durumlarda bu süre daha uzun olabiliyor; bazı adaylar 3 ay kadar beklediklerini belirtmişlerdir. Eğer mülakat sonrası olumlu veya olumsuz bir dönüş yapılmadıysa, bu durum genellikle mülakat sürecinin uzadığına işaret edebilir.

@camgöbeğipenguen sordu:

5 gün, 14 saat önce

Olumsuz süreç sonrası

Arkadaşlar roketsanda bir işe alim sürecim olmuştu teknik mülakat sonrası olumsuz sonuçlandı benim sizlere sorum daha sonrasında bir işe alım süreci olurda şuan almış olduğum olumsuz sonuç bir sonraki sürecimi etkiler mi

Son verilen yanıt:
@yakutyunus:
5 gün, 14 saat önce
Merhaba teknik mülakata ne zaman giemiştniz ve pozisyon nedir

@şampanyaserçe sordu:

15 Ocak 2026

Teknisyen Mülakat Hk.

Arkadaşlar Ekim ayında online sınava girdim ve 2 gün önce de ik aradı görüntülü bir konuşma yaptıktan sonra teknik mülakata çağrıldım . Tekniksen mülakatına giren arkadaşlar mülakat nasıl geçiyor neler soruyorlar bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim .

Son verilen yanıt:
@şampanyaserçe:
1 hafta, 1 gün önce
Evet gözüküyor değerlendirme süreci devam etmektedir diye
Sana en uygun işvereni bul..

Anonim olarak bilgi paylaş,
premium hesaba sahip ol.

50 Bin+ anonim üye, toplamda 70 Bin+ bilgi paylaştı.

Sayfayı paylaş