@bordosusamuru sordu:
2 saat önce
İK mülakatında elenen oluyor mu
İK mülakatına nisan ayında girdim ama hala teknik mülakat için dönüş olmadı, olumsuz da dönülmedi. birkaç gün önce anket yollandı ik görüşmesi nasıldı diye. ik mülakatında eleme olursa olumsuz dönüyorlar değil mi? ya da teknik mülakat için bu kadar bekleyen oldu mu? mühendislik
İşe Alım Süreci
|
2 saat önce
Roketsan'da İK mülakatında elenen adaylar oluyor. Bazı adaylar, mülakat sonrasında olumlu veya olumsuz geri dönüş almadıklarını belirtmişlerdir. Mülakat süreçleri genellikle uzun sürüyor ve bazı adaylar 1-2 ay kadar beklediklerini ifade etmiştir. Ayrıca, bazıları teknik mülakat için bekleme süresinin 3 ayı bulduğunu belirtmiştir.
Eğer İK mülakatından sonra henüz dönüş almadıysanız, bu durum normal olabilir. Bazı adaylar, mülakat sonrası olumlu veya olumsuz bir geri dönüş almadıklarını belirtmişlerdir.
İşteMülakat Yapay Zeka tarafından yüzbinlerce içerik derlenip özetlenerek hazırlanmış cevabı görmek için lütfen premium üye olunuz.
Oy ver
|