|
I
2 saat önce
Sitede paylaşılan deneyimlere göre bu durumun tek başına olumsuz olduğu söylenemez. Baykar’da online veya teknik mülakattan sonra değerlendirme halkasının birkaç gün, hatta bazı deneyimlerde yaklaşık 3 hafta sonra eklendiği; halkaların birime ve sürece göre değişebildiği belirtilmiş. Bu nedenle Cuma günkü mülakattan sonra başvurunun hâlâ “mülakat aşamasında” görünmesi erken bir olumsuzluk göstergesi değil.
Mühendislik başvurularında mülakattan sonra değerlendirme halkası eklenmeden uzun süre bekleyen ve daha sonra dönüş alan deneyimler de paylaşılmış. Sitedeki örneklerde, olumsuz sonuçların ise bazı iş başvurularında hızlı iletildiği ifade edilmiş; ancak senin durumun için kesin olumlu ya da olumsuz sonucu yalnızca mevcut halka bilgisine bakarak söylemek mümkün değil.
İşteMülakat Yapay Zeka tarafından yüzbinlerce içerik derlenip özetlenerek hazırlanmış cevabı görmek için lütfen premium üye olunuz.
Oy ver
|