@buzmavisiserçe sordu:
4 saat önce
İş başvurusu
Merhaba, iş basvuru süreci geçen cuma (değerlendirme aşamasında ) iken telefon geldi ve baykar hakkında neler biliyorsun vs. Sorular soruldu ik tarafından. Mailini kontrol et online görüşme olabilir dendi haftaya. Dünde halka eklendi değerlendirme süreci diye. Ben online mülakat olur öyle halka eklenir diye düşünüyodum. Bu olumlu bir durum mu. Değerlendirme aşamasından tekrar değerlendirme sürecine geçmesi yani?
İşe Alım Süreci
|
4 saat önce
Baykar Technologies iş başvuru sürecinde, değerlendirme aşamasından tekrar değerlendirme sürecine geçilmesi genellikle olumlu bir durum olarak değerlendirilebilir. Bu, adayın sürecin devam ettiğini ve daha fazla değerlendirme yapılacağını gösterir. Online mülakat sonrası yeni bir halka eklenmesi, sürecin ilerlediğine işaret eder. Ancak, her adayın durumu farklılık gösterebilir, bu nedenle kesin bir sonuç almak için sabırlı olmanız önemlidir. Başarılar dilerim!
İşteMülakat Yapay Zeka tarafından yüzbinlerce içerik derlenip özetlenerek hazırlanmış cevabı görmek için lütfen premium üye olunuz.
Oy ver
|