Anonim Mülakat Katılımcısı
Uzun ama kolay bir mülakat bekliyor sizi tedirgin olarak girmiştim mülakata ama çok daha kolaydı sizi zorlamıyorlar sadece tanımaya çalışıyorlar henüz feklif almadım bekliyorum
None
şubat ayında yaptım başvurumu, grup mülakati ingilizce speaking mülakati, genel yetenek ve ing testi yaptım. şuan aağustos ayınun sonundayız dönüş almadım henüz.
Şubat ayında başvuru yapmıştım. Süreçler baya uzun sürdü. İlk aşamaya Mart sonu gibi başladım. Bir sonraki aşamada grup mülakatı şeklindeydi. O da Mayıs sonu gibi gerçekleşti. Mülakatlar genel anlamıyla kolaydı. İngilizce testleri ve genel yetenek soruları kolaylıkla yapılabilirdi. Ama hala dönüş alamadım. Beklemedeyim. Süreç cidden çok uzun. :(
Başvuru tarihinden sonra geri dönüşleri çok uzun sürdü. Mülakatın başlamasından sonra süreç daha hızlı ilerledi. Yaklaşık bir aylık bir mülakat süreci oldu. İlk önce ingilizce speaking mülakatı yapıldı. Bu kısım çok zorlayıcı değildi. Kendinizi tanıtmanızı istiyorlar bu şekilde basic bir sohbet ile seviyenizi test ediyorlar. Sonrasında direktör ve partner görüşmesi yapıldı. Mülakatlar genel olarak CV üzerinden ilerledi. En çok üzerinde durulan konu ekip çalışmasıydı. Herkese başarılar ve bol şans.
Yeni mezun ilanında genel yetenek, ve ing testi çözdükten sonra zoom üzerinden ing mülakat yapıyosunuz. Daha sonra grup mülakat oluyor ofiste. İş başlangıcı eylül ekim gibi ama mülakatların bitip işe alınmam mart nisan arası oldu.
Süreç çok yavaş ilerliyor başvuru aşamasını tamamladım bekliyorum sabırla… umarım olumlu ya da olumsuz bir dönüş yapılır bekleme süresi can sıkıcı
Soru: neden bu kadar yavaş ilerleyen bir süreç?
Yanıt: hala beklemedeyim
Genel yetenek ve İngilizce sınavından sonra manager ve direktör mulakatı yapıldı. Genel olarak olumlu bir havada ilerliyor. Muhasebe ve denetim bilginiz olduğunu yansıtabilirseniz ve ekip çalışmasına yatkın olduğunuzu hissettirirseniz iş sizin beyler
Girdiğimiz testlerden sonra online ingilizce speaking görüşmesi yapıldı. Daha sonra grup mülakatı adı altında 8 kişilik bir ekiple bir araya getirildik. Önce herkes bireysel olarak kendinden bahsetti daha sonra vaka çalışması gibi bir şey yaptık. 2-3 hafta içinde dönüş yapılıyor.
Sohbet havasında geçen bir mülakattı. Detaylı bir teknik bilgi gereksinimi yoktu.
IK ekibi ve teknik ekip lideri gayet tatlıydı. Menajerle de görüştüm olumluydu ancak hala yanıt yok. Olumsuz bir dönüş bile yapılmadı.
50 Bin+ anonim üye, toplamda 70 Bin+ bilgi paylaştı.