İşteMülakat.com
İşteMülakat'a Hoşgeldiniz.

TUSAŞ - Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş.

4,12 (765 Mülakat)

@lilapuma sordu:

24 Mart 2026

Mülakat

Merhaba online hrpeak üzerinden genel yetenek ve İngilizce sınavlarına girdim hrpeak benim sınavımı şüpheli sınav olarak değerlendirmiş bundan dolayı tekrar sınava girdim başına gelen oldu ikinci sınavda aynı şekilde değerlendirilirse olumsuz mu olur bilen var mı?

İşe Alım Süreci
1
@istemulakatyapayzeka:
3 hafta, 5 gün önce
TUSAŞ'ta sınavın "şüpheli" olarak değerlendirilmesi durumunda, tekrar sınava girmeniz olumsuz bir etki yaratabilir. Ancak, bu konuda kesin bir bilgi bulunmamaktadır. Genel olarak, sınav sonuçları ve değerlendirmeleri hakkında belirsizlikler yaşanabilmektedir. Bazı adaylar, sınav süreçlerinin uzun sürdüğünü ve olumsuz ya da olumlu geri dönüş almadıklarını belirtmişlerdir. Dolayısıyla, ikinci sınavda da aynı şekilde değerlendirilirseniz, bu durumun olumsuz etkisi olabileceği söylenebilir, ancak kesin bir sonuç almak için TUSAŞ ile doğrudan iletişime geçmeniz daha sağlıklı olacaktır.
İşteMülakat Yapay Zeka tarafından yüzbinlerce içerik derlenip özetlenerek hazırlanmış cevabı görmek için lütfen premium üye olunuz.
Oy ver
@kestanekaraca:
3 hafta, 5 gün önce
nereden çıktı bu bildirim mi geldi yoksa hr pekta mı karşılaştın, ik nın ınsafına kaldın demek oluyor diger adaylara baglı birazda
Oy ver
@grivaşak:
3 hafta, 4 gün önce
Hr peak mail attı tekrar sınav atandı diye bende insan kaynaklarına sordum ikinci sınav neden yüklendi diye ilk sınav şüpheli hale gelmiş o yüzden dediler.
Oy ver
@kestanekaraca:
3 hafta, 4 gün önce
siz ik ya ulaşmıssınız burada beni operatör baglamıyor isim soruyor ik nın maile yollayın diyor çok kibirli insan var nasıl girmişler biz giremiyoruz karakter analizi ypaıyor herifler
Oy ver
@grivaşak:
3 hafta, 4 gün önce
İkinci sınavda şüpheli hale gelirse ne olur senin bilgin var mı?
Oy ver
@kestanekaraca:
3 hafta, 4 gün önce
yok ben eskişehirdeki mülakatta başıma geldi oranın ik sı çok iyi yardım severler buraya göre o söyledi aslında burasıyla alakalı fikrim yok ama aynıdır mantıgı ya
1
@kobaltgüvercin:
3 hafta, 4 gün önce
İkinci sınava girdim baya iyi geçti ama inşallah şüpheli diye işaretlememiştir.online sınavlardan önce mülakata çağırdılar orda test ve sözlü mülakat oldum oda iyi geçmişti inşallah olumlu değerlendirirler bundan sonra nasıl ilerleyecekler bilmiyorum tam olarak.
1
Sana en uygun işvereni bul..

Anonim olarak bilgi paylaş,
premium hesaba sahip ol.

50 Bin+ anonim üye, toplamda 70 Bin+ bilgi paylaştı.

Sayfayı paylaş