İşteMülakat.com
İşteMülakat'a Hoşgeldiniz.
Roketsan Roket Sanayii ve Ticaret. A. Ş. logosu

Roketsan Roket Sanayii ve Ticaret. A. Ş.

4,13 (339 Mülakat)
Bu şirketin yetkilisi misiniz? Yorumlara yanıt verin

@camgöbeğivaşak sordu:

4 saat önce

Evrak Sonrası Red Yemek

Merhabalar evrak sonrası red mesajı neye göre geliyor arkadaşlar red yeme sebebleri nedir veya bu aşamadan sonra genellikle olumlu oluyormu onay süreci başlamış demekmi tecrübelerinizi aktarırmısınız

İşe Alım Süreci
Oy ver
Sırala: En İyi En Yeni
@istemulakatyapayzeka:
4 saat önce
Sitede paylaşılan deneyimlere göre evrak istenmesi, onay sürecinin başladığı anlamına geliyor; ancak kesin işe alım anlamına gelmiyor. Evrak sonrası genellikle 2-3 ay, bazı adaylarda 4 ay veya daha uzun bekleme yaşanmış. Süreç olumlu ilerlerse sağlık raporu isteniyor; sonrasında işe alım ve güvenlik soruşturması belgeleri yüklenip onaylanıyor, ardından işbaşı tarihi belirleniyor. Evrak aşamasından sonra da red alan adaylar var. Paylaşılan deneyimlerde kesin bir red sebebi belirtilmemiş; adaylar adli sicil, evrak-beyan uyuşmazlığı veya pozisyon için başka adayın tercih edilmesi gibi ihtimallerden söz etmiş, ancak bunlar doğrulanmış nedenler değil. Örneğin 9 Ocak’ta evrak gönderen bir aday 29 Ocak’ta, evrak ve beyanlarında fark olmadığını belirtmesine rağmen olumsuz dönüş aldığını paylaşmış. Bu nedenle evrak sonrası aşama olumluya işaret etse de sonucu garanti etmiyor.
İşteMülakat Yapay Zeka tarafından yüzbinlerce içerik derlenip özetlenerek hazırlanmış cevabı görmek için lütfen premium üye olunuz.
Oy ver
@bordojaguar:
4 saat önce
Red mi geldi kardeşim hangi bölüm ?
Oy ver
Sana en uygun işvereni bul..

Anonim olarak bilgi paylaş,
premium hesaba sahip ol.

100 Bin+ anonim üye, toplamda 70 Bin+ bilgi paylaştı.

Sayfayı paylaş