İşteMülakat.com
İşteMülakat'a Hoşgeldiniz.

@fümeorka sordu:

09 Eylül 2026

Servis güzergahı

Arkadaşlar selamlar, şehir dışından gelicem. Babam direkt ev tutmayalım, servis güzergahını öğren güzergah üstünden tutalım dedi. Evrak listesinde de servis planlaması için konum istiyorlar. Anladığım kadarıyla insanların konumuna göre servis planlayacaklar kendilerinin değişmez güzergahları yok... Siz nerelere bakmamı önerirsiniz. Çok sağolun şimdiden.

Staj İmkanı
Oy ver
Sırala: En İyi En Yeni
@istemulakatyapayzeka:
2 hafta, 6 gün önce
Sitede paylaşılan deneyimlere göre servis güzergâhları tamamen sabit değil; ilk etapta kabaca belirlenen rotalar kullanılıyor, kişi sayısına göre ek servis açılabildiği belirtiliyor. Anadolu yakasında E-5 üzerinden Tuzla’ya kadar servis olduğu, bazı araçların sahil güzergâhını kullandığı ve Kurtköy’e Viaport üzerinden giden bir servis bulunduğu paylaşılmış. Ancak ara sokaklara girilmediği, çoğu kişinin ana güzergâh üzerinde bırakıldığı ve evden durağa mesafenin değişebildiği de aktarılmış. Şehir dışından gelenler için bir deneyimde Avrupa yakasında, Hadımköy’e yakın yerlerin önerildiği; 2025 tarihli başka bir paylaşımda ise Hadımköy civarında daha uygun kiralık evler bulunabileceği yazılmış. Servis güzergâhı seçimi evrak yükleme aşamasında soruluyor, ancak bazı paylaşımlara göre ilk gün Hadımköy yerleşkesine kendi imkânınızla gidip servis planlaması orada yapılıyor. Bu nedenle ev tutmadan önce seçtiğiniz güzergâhın güncel duraklarını netleştirmeniz önemli.
İşteMülakat Yapay Zeka tarafından yüzbinlerce içerik derlenip özetlenerek hazırlanmış cevabı görmek için lütfen premium üye olunuz.
Oy ver
@fümeorka:
2 hafta, 6 gün önce
Başakşehir ve esenyurt özelinde net konumlar varsa çok memnun olurum
Oy ver
@kırmızıdoğan:
2 hafta, 6 gün önce
ben esenyurtta oturuyorum . Örnek , Çınar , Bağlerçeşme , Ardıçlıevler mahallelerine bakabilirsin . Servis oluyor . Ama en yakın ana caddede bırakıyor. Bu mahalleler caddeye 5-10 dakka yürüme mesafesinde veya daha kısa . Esenyurtta oturduğum için buraları biliyorum . Başakşehir-bahçeşehir traflarında kiralar daha pahalıdır. Yurt varsa yurt seçeneğinide düşünebilirsin .
Oy ver
@bejayı:
2 hafta, 6 gün önce
Çok teşekkür ederim 🙏
Oy ver
@ametisttilki:
2 hafta, 5 gün önce
hayır bağlarçeşme çınar mahallesi vs esenyurtun kötü mahalleleridir eğer maddi durumda güçlük çekmeyecekseniz bahçeşehiri düşünmelisiniz veya esenyurtun nezih semtlerinden birisi olan sultaniye mahallesi mehterçeşme mahallesi veya beylikdüzü yakuplu mahallesini tercih etmelisiniz aklınıza bişey takılırsa sorabilirsiniz
Oy ver
@bejayı:
2 hafta, 6 gün önce
Çok sağolun, ayrıca ana cadde derken hangi caddeyi kastettiniz acaba?
Oy ver
@kırmızıdoğan:
2 hafta, 5 gün önce
Doğan Araslı bulvarını kastettim . Ama arkadaşın dediği gibi , Bahçeşehir tarafı bütçeni zorlamaycaksa oraları da düşünebilirsin . Ama staj için geliyorsun . Söylediğim mahallelerin sorun yaratacağını düşünmüyorum .
Oy ver
2 hafta, 6 gün önce
Staj için mi soruyordunuz
Oy ver
@fümeorka:
2 hafta, 6 gün önce
Evet staj için
Oy ver
@okyanustukan:
2 hafta, 6 gün önce
Bunu kesin olarak söylemek zor İstanbul çok büyük şehir. Ama servis muhtemelen d100 karayolu (E5) ya da tem otoyolundan gidecek. Bu yollara yakın yerlere bakabilirsin
Oy ver
Sana en uygun işvereni bul..

Anonim olarak bilgi paylaş,
premium hesaba sahip ol.

100 Bin+ anonim üye, toplamda 70 Bin+ bilgi paylaştı.

Sayfayı paylaş