@hardalçita sordu:
bir saat önce
Onay aşaması
Mühendislik pozisyonlarında onay alan arkadaşlar var mıdır herkes beklemede mi?
İşe Alım Süreci
İş İlanı
Oy ver
|
I
bir saat önce
Sitede paylaşılan deneyimlere göre herkes beklemede değil. 24 Nisan 2024 tarihli paylaşımda, mühendislik pozisyonunda Aralık ayında referans görüşmesi yapılan bir adayın yönetim onayından sonra evrak yükleme aşamasına geçtiği belirtilmiş. Aynı paylaşımda bazı adayların hâlâ beklediği, İK’nın ise “değerlendirme süreciniz devam etmektedir” yanıtını verdiği aktarılmış.
Ancak süreç oldukça uzayabiliyor. Başka bir mühendislik deneyiminde aday 17 aydır yönetim onayında beklediğini yazmış; ayrıca referans aramasından sonra olumlu ilerleyen adayların evrak yükleme aşamasına geçtiği ve sonrasında genellikle 1-2 hafta içinde teklif sunulduğu belirtilmiş.
İşteMülakat Yapay Zeka tarafından yüzbinlerce içerik derlenip özetlenerek hazırlanmış cevabı görmek için lütfen premium üye olunuz.
Oy ver
|
|
|