@hardalçita sordu:
16 Eylül 2026
Onay aşaması
Mühendislik pozisyonlarında onay alan arkadaşlar var mıdır herkes beklemede mi?
İşe Alım Süreci
İş İlanı
Oy ver
|
I
2 hafta, 6 gün önce
Sitede paylaşılan deneyimlere göre herkes beklemede değil. 24 Nisan 2024 tarihli paylaşımda, mühendislik pozisyonunda Aralık ayında referans görüşmesi yapılan bir adayın yönetim onayından sonra evrak yükleme aşamasına geçtiği belirtilmiş. Aynı paylaşımda bazı adayların hâlâ beklediği, İK’nın ise “değerlendirme süreciniz devam etmektedir” yanıtını verdiği aktarılmış.
Ancak süreç oldukça uzayabiliyor. Başka bir mühendislik deneyiminde aday 17 aydır yönetim onayında beklediğini yazmış; ayrıca referans aramasından sonra olumlu ilerleyen adayların evrak yükleme aşamasına geçtiği ve sonrasında genellikle 1-2 hafta içinde teklif sunulduğu belirtilmiş.
İşteMülakat Yapay Zeka tarafından yüzbinlerce içerik derlenip özetlenerek hazırlanmış cevabı görmek için lütfen premium üye olunuz.
Oy ver
|
|
|
|
|
İlgili Sorular
- Mühendislikte onay sürecinde çok kişi var mı? — TUSAŞ - Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş.
- Arkadaşlar mayıs ayında Teknisyenlik Onay Sürecine Girip te şuana kadar Onay ya da red alan var mı? — TUSAŞ - Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş.
- Teknisyenlikte onay süresi 1 ayı geçince onay alan arkadaşlar var mı ? — TUSAŞ - Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş.
- Arkadaşlar Teknisyenlik Onay Sürecinde Kimler ne Zamandan Beri Bekliyor ? Herkes Bilgi Verirse iyi olur? — TUSAŞ - Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş.
- Arkadaşlar onay sürecinde olan varmı (teknisyenlik) lütfen cevaplayın — TUSAŞ - Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş.