|
2 hafta, 6 gün önce
Baykar Teknolojileri'nde mühendislik başvuru süreci genellikle online mülakat ve teknik testlerle ilerliyor. Başvuru yaptıktan sonra genellikle 1-2 hafta içinde dönüş alınıyor. Mülakat süreci, online sınav, video mülakat ve yüz yüze görüşme aşamalarını içerebiliyor. Ancak bazı adaylar, süreçlerin uzun sürdüğünden ve geri dönüşlerin geciktiğinden şikayet ediyor. Örneğin, bazıları başvuru yaptıktan sonra 6 ay veya daha uzun süre beklediklerini belirtiyor.
Mühendis maaşları hakkında, yeni mezun mühendislerin maaşlarının genellikle 37.500 TL ile 42.500 TL arasında değiştiği belirtiliyor. Bazı kaynaklarda ise bu rakamın 40.000 TL civarında olduğu ifade ediliyor.
Baykar Teknolojileri'nde staj süreci genellikle Nisan ayının sonuna kadar sürmektedir. Başvuru sürecinde yazılı sınav ve video mülakat aşamaları bulunmaktadır.
Eğer daha fazla bilgiye ihtiyaç duyarsanız, belirli bir pozisyon veya yan haklar hakkında daha fazla detay isteyebilirsiniz.
İşteMülakat Yapay Zeka tarafından yüzbinlerce içerik derlenip özetlenerek hazırlanmış cevabı görmek için lütfen premium üye olunuz.
Oy ver
2 hafta, 6 gün önce
ise alim süreciniz nasil geçti? teknik mülakat sonrasi ne kadar beklediniz, ik ile iletisime gecip bilgi vs aldiniz mi?
Oy ver
|
|
2 hafta, 5 gün önce
Şimdi şöyle bir şey diyeceğim bir arkadaş geçen gün dedi ki entegrasyon biriminde ilana başvurmuş 4 günde 4 tane değerlendirme süreci atanmış hatta ilk 2 gün hızlı atanmış ön değerlendirme sekmesinde dün öğlen değerlendirme aşamasında değerlendirme süreci atanmış olumsuz olabilir mi diyordu
|
|
2 hafta, 4 gün önce
Öncelikle çok tebrik ediyorum. Ben de ekim de başvurdum,havuza alındım.Şubatta tekrar görüşüp tüm mülakat aşamalarını tamamladım.Teknik birimle de görüşmeyi gerçekleştirdim.Şuanda da 2 tane degerlendırme aşaması eklendi. 1 ay geçti en son görüşmemizden sizce şuan hangi aşamadayım ? cevaplarsan çok sevinirim.
|
|
2 hafta, 3 gün önce
@safranorka hayır beklemedim.
Aday havuzu hakkında hiçbir bilgim yok ne yazık ki.
@gümüşyunus işe alım sürecim keyifliydi. Herkes çok nazik ve kibar. Yüz yüze teknik mülakattan ve ik mülakatından yaklaşık 1 hafta sonra ekip lideri ile online görüştüm. İnsan kaynakları ile iletişime geçmedim.
@camgöbeğitilki sıralamam 15k, staj yapmadım.
@camgöbeğisusamuru ne yazık ki fikrim yok.
@kahverengişahin beni her şey bittikten 1 ay sonra aradılar, sizin de 1 ay geçmiş. İnşallah yakında aranırsınız.
|
|
2 hafta, 3 gün önce
Öncelikle etkileşimin ve verdiğin değerli bilgiler için teşekkür ederim. Bu sitedeki en faydalı yanıtlardan birinin seninkiler olduğunu düşünüyorum.
Referans aşaması hakkında bilgi verebilir misin? Ayrıca, referansın şu an çalıştığın iş yerinden olması şartını koştular mı yoksa böyle bir zorunluluk yok mu?
|
|
1 hafta, 6 gün önce
hayırlı olsun hakkınızda. şirkette şehirdeki iki okulun bi yogunlugu var ve bunların işe alımı daha hızlı oluyor benim anladıgım. birim amiri ik ile görüsmemden 2 ay gecti aranmadım hala ve bizim okuldan giren bi arkadas da daha cok beklemişti. okul isminizi ve bolumunuzu ogrenebilir miyiz
|