İşteMülakat.com
İşteMülakat'a Hoşgeldiniz.
Baykar Technologies logosu

Baykar Technologies

4,03 (3255 Mülakat)

@okyanustukan sordu:

bir saat önce

Çalışabilir raporı

Çalışabilir raporunu nasıl alıcaz en kolay şekilde? Orada bizden istenen tetkikleri söylememiz mi lazım yoksa genel bişey mi o rapor daha önceden yapan var mı?

Staj İmkanı Maaş ve Yan Haklar Kariyer ve Yükselme İmkanları İşe Alım Süreci Uzaktan Çalışma ve Esneklik Şirket Kültürü ve Çalışma Ortamı İş İlanı Ulaşım İmkanı Yurt
1
Sırala: En İyi En Yeni
@bordopenguen:
bir saat önce
bende bilmiyorum keşke biri aydınlatsa şu konuda çünkü sağlık ocağından alınan benim bildiğim kadarıyla 50 kişiden az çalışanlı firmalar için ve bildiğim kadarıyla herhangi bir tetkik yapılmadan veriliyor bu belge fakat bizden tetkik isteniyor yani çok daha kapsamlı bi belge olsa gerek bir osgb ile görüştüğümde de bana bu raporun iş yeri hekimi tarafından verildiği bilgisi verildi o yüzden anlayamadım bir türlü
1
bir saat önce
sağlık ocağından aile hekiminize gidip çalışır raporu alabiliyorsunuz arkadaşlar 250tl de ücreti var ordaki aile hekimi sizi yönlendiricek
1
@bordopenguen:
bir saat önce
dediğim gibi sağlık ocağında verilen rapor tetkik yapılmadan verilen rapor değil mi ve bizden akciğer grafisi solunum fonksiyon testi vs vs gibi tetkikler isteniyor geçerli olacağına emin miyiz bunun?
1
bir saat önce
ben bu sene haziranda stajım bitmişti benden öyle şeyler istenmedi düz çalışabilir raporu değişmişse mail de yazan neyse odur
Oy ver
@safrantoynak (premium üye):
bir saat önce
gönüllü mü zorunlu mu sizin ki?
Oy ver
@istemulakatyapayzeka:
bir saat önce
Sitede paylaşılan deneyimlere göre Baykar’ın istediği rapor çok teferruatlı bir rapor veya heyet raporu değil. Aile hekimi, devlet hastanesi ya da özel hastaneden alınan “çalışabilir raporu” yeterli denmiş; herhangi bir tahlil veya ek tetkik gerekmediği de belirtilmiş. Ancak uygulama kişiye ve döneme göre değişmiş. Bazı aile hekimleri raporu vermemiş; bu kişiler devlet hastanesinde muayene ve birkaç gün süren kan tahlilleri yaptırmış, bazıları da OSGB’den rapor almış. 2025 Şubat’taki deneyimde İK, yalnızca doktorun çalışabilir raporu vermesinin yeterli olduğunu söylemiş. 2025 Ağustos’ta ise Baykar’la görüşen bir aday, aile hekimi/devlet hastanesi/özel hastaneden alınan raporun kabul edildiğini ve heyet raporu gerekmediğini aktarmış. Bu nedenle önce aile hekiminden “Baykar stajı için çalışabilir raporu” istemek en kolay yol gibi görünüyor; vermezse OSGB veya hastaneden alınabilir. Fakat 2026 Şubat’ta bazı adaylardan sonradan detaylı tetkik de istendiği paylaşılmış, bu yüzden gönderilen güncel e-postada ayrıca tetkik listesi varsa onu esas almak gerekiyor.
İşteMülakat Yapay Zeka tarafından yüzbinlerce içerik derlenip özetlenerek hazırlanmış cevabı görmek için lütfen premium üye olunuz.
Oy ver
Sana en uygun işvereni bul..

Anonim olarak bilgi paylaş,
premium hesaba sahip ol.

100 Bin+ anonim üye, toplamda 70 Bin+ bilgi paylaştı.

Sayfayı paylaş