Anonim Mülakat Katılımcısı
İK görüşmesi, ingilizce testi en son teknik mülakat yapıldı. Ücret teklifi rekabet edecek düzeydeydi.
None
Öncelikle bir puzzle gibi zeka testi içeren bir sınav vardı. Daha sonrada ingilizce video mülakat oldu. Mülakat sorularında Takım arkadaşınızla bir problem yaşadınız mı daha önce , kendi beklentinizi aştığınız durumlar oldu mu gibi sorular soruldu.
Genel yetenek, ingilizce sınavlarını geçtim (zordu) video mülakat ve kişilik envanteri sürecini geçemedim. (video mülakatın iyi geçtiğini düşünüyodum)
online video görüşme sağlandı 30 dk sürdü
Ortak grup mülakatı oldu örnek proje verildi siz ne yapardınız dendi sunum yapildi
genel yetenek ve ingilizce testinden sonrasını maalsef geçemedim.
Önce ingilİce testi gönderildi sonra ik görüşmesi
ilk basta genel yetenk ve ingilizce tesi oldu daha sonra video mulakati daha sonra da insan kaynaklari ile mulakat
Öncelikle bir değerlendirme süreci yaptılar. genel yetenek ve ingilizce sınavları yapıldı. online olarak konuşma vs sınavı da vardı İngilizce için. Daha sonrasında video mülakat daveti geldi. Şimdi ise case süreci devam ediyor.
Süreç kolaydı. Karakter analiz testi ve video mülakataa girdim fakat olumlu olumsuz dönüş yapılmadı.
50 Bin+ anonim üye, toplamda 70 Bin+ bilgi paylaştı.