Anonim Mülakat Katılımcısı
Mısır tarafından arandım, 3 hafta sonraya mülakat verdiler. Mülakattaki HR bilgisiz ve işle alakasız gibiydi, güven vermedi.
None
Başvuru ardından direkt online mülakatlarla süreç devam ediyor genelde .
sınav orta zorluktaydı, aylar sonra mail geldiğinde ise katılımın fazla olduğu ve reddedildiğim yazıldı.
Genel olarak iyiydi. Önceki tecrübelerim pozisyon ile uyuştuğundan kabul edildiğimi düşünüyorum.
Herhangi bir görüşme ya da sınav olmaksızın çok uzun bir süre bekletildim. Bugün red yediğim bilgisi bana ulaştı, hoş değil.
Basvurum sonucunda video mülakata girdim ve iki teknik soru soruldu. Geri kalanında kendımı tanıttım. Ama alınamadım
İki teknik mülakat vardı part time pozisyonu için bir kişi soru soruyordu genel yazılım bilgisi data structures işletim sistemleri konularından ve diğer 3-4 mühendis seni dinliyordu.
Okul hayatım, okul içinde yaptığım projeler, ilgi alanlarım ve bazı deers notlarım soruldu soruldu
Yapay zeka mülakatına katıldım, 5 Türkçe 1 İngilizce soru sordu. Önceki staj deneyimlerimi, bölümü seçmekteki nedenimi, gelecek planlarımı, önceki stajımda öğrendiğim en önemli şeyi ve hobilerimi sordu.
50 Bin+ anonim üye, toplamda 70 Bin+ bilgi paylaştı.