Anonim Mülakat Katılımcısı
Teknik yazılım testini geçtikten sonra genel yetenek testine girdim 1 aydır sonucu bekliyorum
None
Öncelikle teknik bir test yollandı onun sonucundan sonra aynı mülakat içerisinde ik + ekip + teknik mülakatı yapıldı ve hemen mülakat sonucunda teklif verildi.
Öncelikle teknik bir sınav gönderildi onu çözdükten sonra aynı mülakat içerisinde ik + ekip + teknik mülakat sonucu direkt teklif verildi.
Uzun ve hic bir anlami olmayan zeka sorulari, zaman kaybi.
departman yöneticisi ile mülakat gerçekleşti çok zor olduğunu söyleyemem kendinize güvenmeniz yeterli
genel yetenek testi bazı sorular çok kolaydı ancak bazı sorular için süre yetersizdi ve her sorunun süresi vardı
Teknik testlerden başarılı olursanız grup müşakatına davet ediliyorsunuz. Size bir case veriliyor ve tanıma sürede bir ekip olarak süreci yönetip kararlaştırmak üzerine tartışma yaşanılan bir mülakat süreci oluyor. Olumlu ise yönetici mülakatı diyebileceğimiz bir mülakattan daha geçiyorsunuz. Çok zorlayıcı bir süreç olduğunu söyleyemem.
Soru: paylaşamıyorum.
Yanıt: paylaşamıyorum.
Stajye olarak başlayıp kadroya geçişim oldu kadroya geçişte bir test case istendi. Satj içi ise grup mülakatı ve sınav yapıldı.
Proje Yönetimi Stajyerliği için başvurmuştum genel yetenek testinde genel mantık soruları sordular ondan sonra case study çalışması oldu 5 kişilik bir ekiple 1 saatlik bir sürede konumuzla alakalı case çözüp sonuçlarımızı sunmamızı istediler onlien gerçekleşti hepsi güzel bir deneyimdi, mülakatı yapanlar da iyilerdi
Teknik test, vaka çalışması ve teklif şeklinde ilerliyor
50 Bin+ anonim üye, toplamda 70 Bin+ bilgi paylaştı.