İşteMülakat - Blog

Tüm Blog Yazılarını İnceleyin

AssiTT Çağrı Merkezi Yetkilisi Başvurusu

AssiTT Çağrı Merkezi Yetkilisi Başvurusu

Yazar: İşte Mülakat Yayın Tarihi: 12/01/2021

Pandemi sonrası fiziksel yaptığımız bir çok işi artık internet aracılığıyla yapar hale geldik ve her alanda bu artışı gözlemleyebiliyoruz tabii bu gelişmeler sonrasında internetten üzerinden müşteri sayısında da patlama yaşandı bunun getirmiş olduğu Çağrı Merkezi işlerindeki yoğunluğun artması nedeniyle iş ilanlarında ve bu alanda yapılan iş arama, mülakat süreç aramaları da artmış oldu. 

Çağrı Merkezi ve bu daldaki diğer meslekler akla gelince aklımıza ilk gelen şirketlerden birisi AssiTT oluyor nedeni ise Türkiye genelinde yaklaşık 10.000 çalışanı olması ve birçok alt hizmet sağlamasından kaynaklanmaktadır. Örnek verecek olursak Türk telekom müşteri hizmetlerinden tutun Sağlık Bakanlığı ve Türkiye Hava Yolları Çağrı Merkezleri operasyonlarında AssiTT rol oynamaktadır. Bu yazımızda sizlere, AssiTT'de işe girebilmek için en çok merak edilen bazı soruların yanıtlarını paylaşmaya ve mülakatlarda 1-0 önde gitmenizi sağlayacak bir yazı ile karşınızda olmayı istiyoruz. 

Yazımıza Çağrı Merkezinde çalışabilmek için en önemli gereksimlerden bahsetmek istiyoruz, bunlardan ilki sizlerinde tahmin edebileceği gibi Diksiyondur. Çağrı Merkezlerinin çalışanlarından isteği müşterinin yaşamış olduğu olumlu ya da olumsuz tüm senaryolara karşı aynı ses tonuyla hitap edilmesi ve ne olursa olsun telefonun daima karşı tarafın önce kapatmasıdır. Bu olmazsa olmaz bilgiyi paylaştıktan sonra görüşmelerde sizlerden neler istenebilir, imkanlarınız neler onları anlatmaya geçelim.

Mülakat sürecinden önce aşağıdaki adımlarla karşılaşacaksınız,

1. Kamera ve ses erişimi olan bir bilgisayar,

2. Ön değerlendirme süreci,

3. Görüşme (Yetkililerle görüşme)

Çoğunlukla mülakatlarda sizlerden aşağıdakiler istenir,

1. Klavye Sınavı.

2. Genel Yetenek Testi.

3. Kişilik envanteri Testi.

4. İngilizce seviye Testi (İdari kadro işe alımında uygulanır.)

Sizlere sunulan imkanlar nelerdir?

Ulaşım: 7/24 hizmet vermemiz sebebiyle çalışanlarımızı düşünüyoruz. Akşam vardiyalarında şirket ve ikametgahları arasında ulaşım imkânı veriliyor.

Yemek: AssiTT'in yemekhanelerinde hijyenik ve sağlık standartlarına uygun olarak hazırlanıp takdim edilen leziz yemekleriyle ,çalışanlarına öğle ve akşam saatlerinde ücretsiz yemek imkânı sağlanıyor.

Kreş: Bazı illerimizde 0-6 yaş grubu çocuğu olan çalışanlarına kreş imkânı tanınıyor.

Prim: Performansa bağlı olarak her ay prim ödenmektedir.

Yazımıza son verirken, AssiTT şirketi 7/24 hizmet veren ve vardiya sistemi olan bir şirket olduğunu da sizlerle paylaşmış olalım. Peki en güncel AssiTT mülakatlarına nereden ulaşırız diye sorarsanız En güncel AssiTT çalışan mülakat ve yorumlarına tabii ki İşte Mülakat'tan ve bu linke tıklayrak ulaşabilirsiniz. İş arama ya da iş değiştirme sürecinizde iyi şanslar dileriz. Unutmayın her iş görüşmesinden sonra sizlerle görüşen yetkileleri en azından bir mail ya da aramayla kendinizi hatırlatmanız diğer adayların önüne geçmekte sizlere büyük yardımı olacaktır.