|
I
1 ay, 4 hafta önce
TÜRKİYE KALKINMA BANKASI A.Ş. MT programı için genel yetenek ve İngilizce testlerinden sonra süreç şu şekilde devam ediyor: Adaylar, testlerin ardından genellikle bir video mülakatı veya vaka analizi aşamasına davet ediliyor. Bu aşamada, adayların belirli bir konu üzerinde düşünmeleri ve çözüm önerileri sunmaları bekleniyor. Vaka analizi sonrası, insan kaynakları ile bir mülakat gerçekleştiriliyor. Mülakat süreci genellikle iki aşamalı olup, ilk aşamada İK ile görüşme yapılırken, ikinci aşamada departman yöneticileri ile birebir görüşmeler gerçekleşiyor.
Mülakatlar genellikle adayın motivasyonu, sektöre olan ilgisi ve genel yetenekleri üzerine odaklanıyor. Adaylardan kendilerini tanıtmaları ve güçlü/zayıf yönleri hakkında bilgi vermeleri isteniyor.
İşteMülakat Yapay Zeka tarafından yüzbinlerce içerik derlenip özetlenerek hazırlanmış cevabı görmek için lütfen premium üye olunuz.
Oy ver
|
|
1 ay önce
Ben de dönüş almadım sınavım da iyi gibiydi 21 temmuzda başarılı olanlar ik mülakatına davet edilecek diye bilgi verildi sadece. Bootcamp sonrasında işe alım mt pozisyonu için miydi ?
3 hafta, 3 gün önce
aslında hayır. sadece bootcampe katılım için de bu sınavlar yapılmış öncesinde. bootcampe katılanlara bir daha sınava girmemeleri için esneklik sağlanmış. Ben hala dönüş alamadım. Siz aldınız mı?
|
|
1 hafta, 1 gün önce
Yaklaşık 1.5 ay geçti herhangi bir bilgi alabilen oldu mu ? Mailden soran vs
1 hafta, 1 gün önce
Temmuz ayının son haftasında ik mülakatına girmiştim. Görüşmede mülakatların o hafta başladığını, sürecin henüz netleşmediğini ve ik görüşmelerinin yaklaşık 4 hafta kadar sürebileceğini belirttiler. Sonraki aşamalarda ise teknik mülakat ve genel müdür görüşmesi olacağından ve yaz izinleri dolayısıyla sürecin uzayabileceğinden bahsettiler. Yaklaşık iki hafta önce benden bir kvkk metni ile bir cv formu gibi bir şey doldurmamı istediler. Bunun dışında şu ana kadar herhangi bir geri dönüş yapılmadı.
1 hafta, 1 gün önce
bootcamp e katılanların olduğu ekipte miydiniz ? Onların mülakatları sanırım önceliklendirilmiş.
1 hafta, 1 gün önce
Bootcamp'e katılmadım, olduğunu da bilmiyordum. BT Uygulama Geliştirme birimi için başvuru yapmıştım.
|
İlgili Sorular
- MT Programı — Anadolu Efes
- Mülakat — TUSAŞ - Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş.
- Panel mülakattan ne kadar süre sonra kişilik ve İngilizce testi yollanıyor acaba bilgisi olan yazabilir mi ? — İsdemir
- Next Generous Programı — TUPRAS
- panel mülakat sonrasında yapılan ingilizce testinin zorluk derecesi nedir — İsdemir