1 ay, 3 hafta önce
Roketsan HRPEAK üzerinden mesaj alan arkadaşların sayısını belirlemek için bir anket veya liste oluşturmanız faydalı olabilir. Şu an için mevcut verilerde kesin bir sayı bulunmamaktadır. Ancak, mesaj alan arkadaşların deneyimlerini ve geri dönüşlerini paylaşmaları, sayıyı belirlemenize yardımcı olabilir.
İşteMülakat Yapay Zeka tarafından yüzbinlerce içerik derlenip özetlenerek hazırlanmış cevabı görmek için lütfen premium üye olunuz.
Oy ver
|
1 ay, 3 hafta önce
Banada 3 gün önce mail geldi. aynen gonderıyorum.
Teknisyen (Vardiyalı Çalışma) ilanımıza yapmış olduğununuz başvurunuzun değerlendirilebilmesi için Roketsan tarafından iletilen ankete katılım sağlamanız gerekmektedir. Aşağıdaki giriş kodunu kullanarak ya da linki takip ederek ankete katılabilirsiniz.
Ankette beyan ettiğiniz bilgilerin doğru veya geçerli olmaması durumunda değerlendirme sürecinizin başlatılamayacağını belirtmek isteriz. sadece bu geldiiii sizede mi aynısı geldi?
|
2 hafta, 4 gün önce
Sonuç bildirir msj gelmedi. Şubatın 19 a temas üzerinden sözlü mülakat tarzı bir sınav olacak benzeri mal geldim saatinde temas’a girdim sohbeti başlattım feyzanur diye insan kaynakları geldi kendini tanıttı bana kendini aileni işini çalışma sürecini ve neden bu mesleği yaptığımı sordu ben de cevapladım en ortalama 15 dk sürdü daha sonra soru sordum bundan sonra süreç nasıl ilerleyecek dedim o da ben sadece görüşme sağlıyorum bilgilerinizi topluyorum Sisteme girip daha sonra roketsan bünyesinde mesleğinize yönelik eksiklik olursa size ihtiyaç duruyulursa uygulamalı sınava gidiyorsunuz Ankara’ya diye söylemişti 15 gün oldu orta da birşey yok bekliyorum umarım olur..
|