3 hafta, 5 gün önce
Roketsan ile ilgili son günlerdeki gelişmeler hakkında yapılan konuşmalara göre, birçok kişi hala geri dönüş bekliyor. Özellikle online mülakatlardan sonra kimseye dönüş yapılmadığı ve süreçlerin bayram sonrası uzayabileceği belirtiliyor. Bazı katılımcılar, mülakatların ardından belgelerin istenmediğini ve genel olarak süreçlerin yavaş ilerlediğini ifade ediyorlar.
Ayrıca, Roketsan'ın iki hafta tatil verdiği ve bu nedenle süreçlerin uzadığına dair yorumlar da mevcut. Genel olarak, katılımcılar süreçlerin uzun sürdüğünden ve henüz olumlu ya da olumsuz bir geri dönüş almadıklarından şikayet ediyorlar.
İşteMülakat Yapay Zeka tarafından yüzbinlerce içerik derlenip özetlenerek hazırlanmış cevabı görmek için lütfen premium üye olunuz.
Oy ver
|
3 hafta, 4 gün önce
İnşallah olumlu dönüşler alırız hepimiz. Ama konuştuğum çoğu kişi öyle dedi zor dönmeleri artık diye.
3 hafta, 3 gün önce
Boş boş konuşup da insanların umudunu kırma. Bir şey biliyorsan konuş bilmiyorsan sus. Arkadaşlar Roketsan 3 günlük ele ayağa düşmüş İKcısı dünyadan bir haber olan firma değildir. Olumlu olumsuz mutlaka dönüş yapacaktır rahat olun. Süreç diğer savunma sanayi firmalarında olduğu gibi ağır işliyor umudunuzu hevesinizi kırmayın. Şu kadir gecesi hürmetine Allah rızkınızı geniş ve bol eylesin dua edin sabr edin merak etmeyin.
|
3 hafta, 4 gün önce
Yaaa hayırlısı herşeyin tabi kardeşim ama özgeçmiş doldurduktan sonra zaten olumsuz dönüşler olmuştu roketsan tarafından burda dile getiren oldu hatta hatırlarsanız bize olumlu yada olumsuz bir dönüş de olmadı arada kalmak bizi düşündüren zaten hani net birşey olsa zaten bakıcaz önümüze acaba elektronik makine beraber montaj kalite vs departmanlarını beraber mi yürütüyorlar mülakat olarak ne bilim hayırlsı herşey için tekrardan
|
3 hafta, 4 gün önce
Bu saatten sonra dönüş olmaz vs diyenlere itibar etmeyin kimin nasibinde ne var kimse bilemez
3 hafta, 3 gün önce
Bende katılıyorum size.Ben 10 aydır bekliyorum sizde biraz sabredin.Er yada geç bı dönüş olur.Peyderpeyi çağırıyorlar yoğunluktan kaynaklı
3 hafta, 3 gün önce
Onlıne mülakatla teknık mulakata gırmısmıydın sen hocam
3 hafta, 2 gün önce
Hocam 10 aydır hiç dönüş alamadınız mı ? Yoksa süreciniz ilerledi mi
3 hafta, 2 gün önce
Haziran dan bu yana hiç dönüş almadım
|