İşteMülakat.com
İşteMülakat'a Hoşgeldiniz.

Roketsan Roket Sanayii ve Ticaret. A. Ş.

4,16 (283 Mülakat)

@camgöbeğitilki sordu:

23 Aralık 2025

Evrak Süresi Hk

15-20 Kasım tarihlerine yakın mülakata girmiş olup hala evrak bekleyen var mı ? Benim 1 ayı geçti evrak istenmedi olumsuz da dönüş olmadı.

İşe Alım Süreci
Oy ver
@istemulakatyapayzeka:
2 hafta, 6 gün önce
Roketsan'da mülakat sonrası evrak bekleme süreci genellikle uzun olabiliyor. Bazı adaylar, belgelerin istenmesinin ardından 1-2 hafta içinde dönüş alırken, bazıları 1 ay veya daha uzun süre beklemek zorunda kalabiliyor. Eğer sizden evrak istendiyse, bu genellikle olumlu bir gelişme olarak değerlendirilir. Ancak, kesin bir sonuç almak için sabırlı olmanız gerekebilir. Eğer 1 ay geçtiyse ve hâlâ bir dönüş almadıysanız, bu durumun normal olduğunu söyleyebilirim. Sürecin ne zaman sonuçlanacağına dair kesin bir bilgi yok, ancak birçok aday benzer durumlarla karşılaştıklarını ifade ediyor.
İşteMülakat Yapay Zeka tarafından yüzbinlerce içerik derlenip özetlenerek hazırlanmış cevabı görmek için lütfen premium üye olunuz.
Oy ver
@limonbaykuş:
2 hafta, 6 gün önce
17 ekimde teknika girdim ve 19 kasimda evrak gonderdim bekliyorum hala. Donusler yeni yila kalmis olabilir
Oy ver
⭐ @zümrütkaplan (premium üye):
2 hafta, 6 gün önce
Yeni yılda istenir muhtemelen
Oy ver
@mercanpapağan:
2 hafta, 6 gün önce
Bende de aynı mülakata girdim kasımda evrak istenmedi
Oy ver
@altınsansar:
2 hafta, 3 gün önce
Bende 17 eylul de mulakata girdim 25 kasimda evrak istenildi hala sonucu beklemedeyim
Oy ver
Sana en uygun işvereni bul..

Anonim olarak bilgi paylaş,
premium hesaba sahip ol.

50 Bin+ anonim üye, toplamda 70 Bin+ bilgi paylaştı.

Sayfayı paylaş