@altınsansar sordu:
3 saat önce
Ekim de evrak teslimi yapan adaylar
Merhaba arkadaşlar ekim ayinda evrak teslimi yapanlara dönüşler basladi galiba olumlu olumsuz e mail alindigini paylasanlar oldu sizlerde durum nedir Ben 25 kasim da evrak teslimi yaptim Hatay tesisi icin degerlendirmedeyim
İşe Alım Süreci
|
3 saat önce
Roketsan'da evrak teslimi sonrası süreç genellikle uzun sürebiliyor. Bazı adaylar, belgeleri teslim ettikten sonra 1-2 hafta içinde dönüş alırken, bazıları daha uzun süre beklemek zorunda kalabiliyor. Özellikle, mülakat sonrası belgelerin istenmesi genellikle olumlu bir gelişme olarak değerlendiriliyor ve bu aşamadan sonra referans kontrolü yapılıyor.
Eğer siz de 25 Kasım'da evrak teslim ettiyseniz, bu süreçte sabırlı olmanızda fayda var. Dönüşlerin genellikle 1-2 hafta içinde yapılması bekleniyor, ancak her durumda süre değişiklik gösterebilir.
İşteMülakat Yapay Zeka tarafından yüzbinlerce içerik derlenip özetlenerek hazırlanmış cevabı görmek için lütfen premium üye olunuz.
Oy ver
|