⭐ @ametistzebra (premium üye) sordu:
10 saat önce
Aday mühendislik
Arkadaşlar test aşamasından sonra dönüş almadım ekim ayında dönüşlerin yapıldıgını söylediler dönüş alan var mı? Ona göre olumlu veya olumsuz düşünecegim. Bemim gibi belirsizlik yaşayanlar var mı yardımcı olursanız çok sevinirim.
İşe Alım Süreci
10 saat önce
HAVELSAN Aday mühendislik sürecinde birçok aday, test aşamasından sonra geri dönüş almadıklarını belirtmişlerdir. Ekim ayında dönüşlerin yapıldığına dair bazı bilgiler mevcut, ancak genel olarak birçok kişi hâlâ geri dönüş beklemektedir. Bazı adaylar, mülakat süreçlerinin ardından olumlu veya olumsuz geri dönüş almadıklarını ifade etmişlerdir. Dolayısıyla, belirsizlik yaşayan birçok kişi var ve bu süreçte sabırlı olmak gerektiği anlaşılıyor.
İşteMülakat Yapay Zeka tarafından yüzbinlerce içerik derlenip özetlenerek hazırlanmış cevabı görmek için lütfen premium üye olunuz.
Oy ver
|