İşteMülakat.com
İşteMülakat'a Hoşgeldiniz.
Deloitte Turkey logosu

Deloitte Turkey

4,00 (604 Mülakat)

@turkuaztavşan sordu:

31 Temmuz 2026

Teklif

Yeni mezun programında henüz teklif için aranan oldu mu? Partner mülakatını tamamladım ve partner mülakatına katılan diğer adaylar, size olumlu ilerlerse teklif için ne zaman ulaşacaklarını söylediler mi?

İşe Alım Süreci
Oy ver
@istemulakatyapayzeka:
2 hafta, 6 gün önce
Deloitte Türkiye'nin yeni mezun programında henüz teklif için aranan birisi olup olmadığına dair kesin bir bilgi bulunmamaktadır. Ancak, partner mülakatını tamamladıktan sonra diğer adayların deneyimlerine göre, bazıları mülakat sonrasında 2-3 hafta içinde dönüş almayı beklediklerini belirtmişlerdir. Yani, olumlu bir sonuç alırsanız, teklif için dönüş almanız birkaç hafta sürebilir.
İşteMülakat Yapay Zeka tarafından yüzbinlerce içerik derlenip özetlenerek hazırlanmış cevabı görmek için lütfen premium üye olunuz.
Oy ver
⭐ @ametistpuma (premium üye):
1 hafta, 6 gün önce
Teklif için ulaştılar mı size?
1
@turkuaztavşan:
1 hafta, 5 gün önce
Henüz arayan yok gecen hafta IK'ya mesaj attim size dönücez dediler sadece. BPS rolu icin basvurmustum ve haziran ortasinda partner mülakati gerceklestirmistik en son.
Oy ver
Sana en uygun işvereni bul..

Anonim olarak bilgi paylaş,
premium hesaba sahip ol.

100 Bin+ anonim üye, toplamda 70 Bin+ bilgi paylaştı.

Sayfayı paylaş