İşteMülakat.com
İşteMülakat'a Hoşgeldiniz.

Baykar Technologies

4,06 (2683 Mülakat)

@yeşiljaguar sordu:

6 saat önce

video mülakat

ben sınava girdim ama sınavı bitir diyemedim otomatik kapandı sistem ve yarın saat 9.50 video mülakatım vardı ama sınav bitiminde mail gelmedi bana acaba sınavı bitir diyemediğim için mi mail gelmedi ama 15 soru işaretledim ve cevabım kaydedildi zaten sistem dondu sürekli 10 dk geç girdim sınava bu yüzden ve sistemde 13 dakikam var gözükürken bir anda kapandı sistem yani bir sonraki aşamaya geçemedim mi ben anlamadım

Staj İmkanı
Oy ver
@istemulakatyapayzeka:
6 saat önce
Sınavı bitiremediğiniz için mail almadığınız konusunda kesin bir bilgi yok. Ancak, bazı adaylar video mülakat aşamasından sonra değerlendirme sürecine geçemediklerini belirtmişlerdir. Eğer sistem donduysa ve sınav süresi dolduysa, bu durumun etkisi olabilir. Genel olarak, video mülakat süreci tamamlandıktan sonra değerlendirme aşamasına geçiş yapılmaktadır. Eğer sistemde "değerlendirme süreci" gibi bir ifade görünmüyorsa, bu durum elenmiş olabileceğinizi gösteriyor olabilir. Süreçlerin nasıl ilerlediği hakkında daha fazla bilgi almak için Baykar'ın insan kaynakları ile iletişime geçmek faydalı olabilir.
İşteMülakat Yapay Zeka tarafından yüzbinlerce içerik derlenip özetlenerek hazırlanmış cevabı görmek için lütfen premium üye olunuz.
Oy ver
Sana en uygun işvereni bul..

Anonim olarak bilgi paylaş,
premium hesaba sahip ol.

50 Bin+ anonim üye, toplamda 70 Bin+ bilgi paylaştı.

Sayfayı paylaş