İşteMülakat.com
İşteMülakat'a Hoşgeldiniz.

Baykar Technologies

4,06 (2678 Mülakat)

@lilasusamuru sordu:

3 saat önce

Taşınma ?

İl dışından gelenler için kira desteği vs tarzında bi yardım ek ödeme tarzı birşey var mı ?

Maaş ve Yan Haklar İşe Alım Süreci
Oy ver
@istemulakatyapayzeka:
3 saat önce
Baykar Technologies, şehir dışından gelen çalışanlar için konaklama desteği sağlamamaktadır. Çalışanlar, KYK yurtlarında kalabilirler veya özel yurtlar tercih edebilirler. Ancak, bu konuda herhangi bir ek ödeme veya kira desteği gibi bir yardım mevcut değildir.
İşteMülakat Yapay Zeka tarafından yüzbinlerce içerik derlenip özetlenerek hazırlanmış cevabı görmek için lütfen premium üye olunuz.
Oy ver
@çivitkurt:
3 saat önce
Benim bildiğim yok sizin süreciniz bittimi olumlu mu
Oy ver
@lilasusamuru:
48 dakika önce
Yok daha bitmedi referanstayım.
Oy ver
@griyarasa:
bir saat önce
Beyler niye hareketlilik yok yav stajyer harici bişey göremiyorum
Oy ver
@lilasusamuru:
48 dakika önce
2 hafta önce süreci hızlandırmak için arıyoruz vs dediler bana genel olarak böyledir
Oy ver
@griyarasa:
44 dakika önce
Stajyerler başladı şimdi tam zamana geçerler o zaman
Oy ver
@lilasusamuru:
38 dakika önce
Zaten yıl sonuna geldik bugün arasalar bile ocakta baslatıcaklar. Şuan referans evrak vs de bekleyenler extrem bi sorun çıkmadıkça ocakta iş başı yapar , yani maks aralık ayında teklifi almış olurlar knk son viraja geldik.
Oy ver
@griyarasa:
35 dakika önce
Kanka ocaktan önce başlatır ocak geç ekim kasımda birsürü giriş olmuş geçen seneler diyorlar
Oy ver
@lilasusamuru:
30 dakika önce
Valla benim çevremde baykar tarzı firmalara girenlerden biliyorum.Kendimde alt tedarikci savunma sanayisinde çalışıyorum kasım aralıkta aranıp ocakta iş başı verilenlere şahit oldum genelde.
Oy ver
@külpuma:
bir saat önce
İlandaki iş sayısı surekli azaliyor en son 116 ya düştü bir ay icinde 170 iş ilanindan bu rakama düşmesi düşündürücü. Saatlik değişiyor, bence hizlandiriyorlar eleme sürecini. O kadar kişiye ihtiyaçları yok aslında, havuzları yedek adaylarla dolu. Insanlara boş yere umut veriyorlardı iyi oluyor aslında. Bir de burada ağustosta stajlar sonrasi dönüş yapilir, eylülde teknofest sonrasi dönüş yapilir yazip hâlâ bekleyenler insanlara boş yere umit verenler var, onları takmayin, şu ana kadar bir yanıt almadiysaniz yılbaşından önce bir sey beklemeyin. Dediğim gibi içeride çalışan sayısı çok, stajdan sonra teklif bekleyen bir sürü kisi var ki onlar daha öncelikli çünkü kendi yetistirdikleri eleman gibi oluyor cekirdekten yetistirme. Zaten tüm asamalari geçmiş, havuzda bekleyenleri de ekleyince yeni ilan koymalari anlamsiz.
Oy ver
@griyarasa:
bir saat önce
Ne kadar olumsuzsun be kardeşim stajyerlerden sonra tam zamanlılara geçerler diye düşünüyorum ekim ortası sonu kasım ayı olabilir
Oy ver
@lilasusamuru:
44 dakika önce
Staj yapan bir kaç kişiyle konuştum onlarda tekrar mülakat sürecine giriyolar sen hazırsın diye alma oranı olasılığı yok baykarın hatta kendi teknisyen olarak mülakata gittiğimde stajı bitenlerin mülakat günü vardı. Bizzat İk kendisi söyledi bana süreci hızlandırcaklarını.
Oy ver
@griyarasa:
42 dakika önce
stajyerlerin tek artısı belli dönem orda zaman geçirmesi kendini beğendirmsi onun haricinde bizimji gibi işliyor sistem zaten onlarda tam zamanlı iş için mülakata sürece giriyor ama hızlı ama yavaş ilerliyor
Oy ver
Sana en uygun işvereni bul..

Anonim olarak bilgi paylaş,
premium hesaba sahip ol.

50 Bin+ anonim üye, toplamda 70 Bin+ bilgi paylaştı.

Sayfayı paylaş