@limonpanda sordu:
23 saat önce
Online teknik mülakat sonrasi dönüş
Merhaba yaklaşık 1 hafta once başvurdum. Sonrasında 2 degerlendirme halkasi oldu ve teknik sınav vs olmadan direkt teknik mülakata cağırdılar. Dun teknik mülakata girdim yani is basvurusundan 6 gün sonra. Teknik online mülakattan sonra 2 halka eklendi suana on degerlendirme asamasina cektiler. Süreç nasil ilerliyor tecrubesi olan var mı? Bundan sonra ne zaman dönüş gelir.
İşe Alım Süreci
23 saat önce
Baykar Technologies'deki mülakat süreci genellikle birkaç aşamadan oluşuyor. Online başvuru yaptıktan sonra, başvurunuzun değerlendirilmesi ve ardından online teknik mülakat daveti alıyorsunuz. Bu süreçte, teknik mülakat sonrasında genellikle bir veya daha fazla değerlendirme halkası ekleniyor. Dönüş süreleri ise değişkenlik gösterebiliyor; bazı adaylar birkaç hafta içinde dönüş alırken, bazıları daha uzun süre beklemek zorunda kalabiliyor.
Sizin durumunuzda, teknik mülakattan sonra 2 halka eklenmiş ve şu an ön değerlendirme aşamasındasınız. Bu aşamada, genellikle mülakat ekibinin geri dönüşlerine göre karar veriliyor. Dönüş süresi hakkında kesin bir bilgi vermek zor, ancak genel olarak birkaç hafta içinde bir geri dönüş almanız bekleniyor. Sürecin nasıl ilerleyeceği, başvurduğunuz pozisyona ve şirketin ihtiyaçlarına bağlı olarak değişebilir.
İşteMülakat Yapay Zeka tarafından yüzbinlerce içerik derlenip özetlenerek hazırlanmış cevabı görmek için lütfen premium üye olunuz.
Oy ver
|
22 saat önce
Hangi birime başvuru yaptınız
22 saat önce
Üretim birimi teknisyen olarak
22 saat önce
Baykarda bu kadar hızlı olması şaşırtıcı
22 saat önce
Bilmiyorum evet biraz ilginç çünkü daha önce de başvuru yapmıştım böyle bir süreç işlemedi teknik bir sinava da girmedim. herhangi bir tahmininiz var mı? Ne zaman dönüş olabilir
|