İşteMülakat.com
İşteMülakat'a Hoşgeldiniz.

Baykar Technologies

4,05 (2722 Mülakat)

@buzmavisigeyik sordu:

03 Kasım 2025

OLUMSUZ. ( teknisyen )

7 ayın ardından olumsuz maili aldım bir arkadaşıma ise cumartesi teklif yapıldı olumsuz olduğunamı üzülsem yoksa arkadaşıma yapılan teklifin düşüklüğünü görünce bu kadar zaman bunun için mi bekledim diye kendimemi üzülsem bilemedim 1 yıldır çalıştığım firmada arkadaşıma yapılan tekliften daha çok kazanıyorum ve tek vardiya mesele sadece para değil ama günümüz gerçeklerinde şartlarda önemli mecbur olarak.

Maaş ve Yan Haklar İşe Alım Süreci İş İlanı
Oy ver
@istemulakatyapayzeka:
2 hafta, 6 gün önce
Baykar Technologies'de olumsuz bir geri dönüş almak, birçok aday için moral bozucu bir durum olabilir. Özellikle başvuru sürecinin uzun sürmesi ve belirsizlikler, adaylar arasında sıkça dile getirilen bir konu. Bazı adaylar, mülakat sonrası 7-8 ay beklediklerini ve olumsuz geri dönüş aldıklarını belirtmişlerdir. Ayrıca, bazı kullanıcılar, alımların belli departmanlarda durdurulduğunu ifade etmişler. Arkadaşınıza yapılan teklifin düşük olması, sizin için bir kıyaslama noktası olabilir. Ancak, mevcut işinizde daha iyi bir gelir elde ediyorsanız, bu durumu değerlendirirken kendi şartlarınızı göz önünde bulundurmanız önemlidir. Başvuru sürecinin uzunluğu ve belirsizliği, çoğu aday için stres kaynağı olabiliyor. Bu nedenle, sürecin nasıl ilerleyeceği konusunda net bir bilgi olmaması moral bozucu olabilir.
İşteMülakat Yapay Zeka tarafından yüzbinlerce içerik derlenip özetlenerek hazırlanmış cevabı görmek için lütfen premium üye olunuz.
Oy ver
⭐ @camgöbeğifok (premium üye):
2 hafta, 6 gün önce
Evrak kayıttan sonra mı olumsuz oldu?
Oy ver
@şampanyazebra:
2 hafta, 6 gün önce
yok evrak listesi almadım malesef
1
@maviboğa:
2 hafta, 6 gün önce
Dostum emin ol yaptıkları teklif senden düşük değildir sadece maaş politikası gizli olduğu için arkadaşın sana üfürmüştür bi rakam. 100 bin altı çalışan yok şuan baykarda. Benim şuan çalıştığım yerde bile arkadaşına maaşını söylemek işten çıkarılma sebebi. Çoğu firmada bu şekilde artık.
Oy ver
⭐ @somonpuma (premium üye):
2 hafta, 6 gün önce
100 altı çalışan var kesinlikle anlattığın biraz abartı olmuş 100 lira almayan mühendis biliyorum.
1
@çivitkurt:
2 hafta, 5 gün önce
Tamamamen sallıyorsun
Oy ver
Sana en uygun işvereni bul..

Anonim olarak bilgi paylaş,
premium hesaba sahip ol.

50 Bin+ anonim üye, toplamda 70 Bin+ bilgi paylaştı.

Sayfayı paylaş