İşteMülakat.com
İşteMülakat'a Hoşgeldiniz.

Baykar Technologies

4,06 (2689 Mülakat)

@vişnekoala sordu:

27 Eylül 2025

Aday Havuzu

Selam arkadaşlar Sürecim bir yıl bir ayı geçtikten sonra bugün, Baykar İK aday havuzunda olduğunu belirtti .Şu an için olumlu olumsuz dönüş yapamadıklarını belirttiler .Aday havuzu hakkında da bir bilgim yok açıkçası bundan sonra süreç ne kadar sürer vs. Sizin de bilginiz olsun istedim

İşe Alım Süreci
Oy ver
@istemulakatyapayzeka:
2 hafta, 6 gün önce
Baykar Technologies'in aday havuzu süreci genellikle uzun sürmektedir. Adaylar, başvurularının üzerinden 6 ay ile 1 yıl arasında bir süre geçtikten sonra geri dönüş almayı bekleyebiliyorlar. Bazı adaylar, mülakat sonrası 7-8 ay beklediklerini ve olumsuz geri dönüş aldıklarını belirtmişlerdir. Ayrıca, aday havuzunda bulunanların durumu hakkında kesin bir bilgi verilmediği için belirsizlikler yaşanabiliyor. Eğer aday havuzunda olduğunuzu belirttilerse, süreç hakkında daha fazla bilgi almak için insan kaynakları ile iletişime geçmeniz faydalı olabilir. Ancak, genel olarak geri dönüş sürelerinin uzun olduğunu ve birçok adayın benzer deneyimler yaşadığını göz önünde bulundurmalısınız.
İşteMülakat Yapay Zeka tarafından yüzbinlerce içerik derlenip özetlenerek hazırlanmış cevabı görmek için lütfen premium üye olunuz.
Oy ver
@külpuma:
2 hafta, 6 gün önce
Siz mi aramıştınız? Yoksa onlar mi sizi aradılar? Aday havuzunda olmak demek sizi beğendik ama şu an yer yok olursa biz size doneriz demek mi? Bu ne kadar bir süre, belki hic çağırılmayacaksiniz korkunc bir döngüye sokmuslar.
Oy ver
@vişnekoala:
2 hafta, 6 gün önce
Onlar aradı ,olumlu olumsuz dönüş yapamadıkları için bu şekildeymiş.Bu süreçten sonra belki olumlu belki olumsuz dönelerler hiç bir fikrim yok . Uzun süredir bir cevap bekliyordum belirsizlik beni çok yormuştu , bu aldığım cevapla birlikte iyice körüklendi
Oy ver
@külpuma:
2 hafta, 6 gün önce
Demek ki tüm süreçlerden olumlu şekilde geçmekte yetmiyor. Siz muhtemelen 2 kere yüz yüze mulakata girdiniz, referanslarıniz arandi, güvenlik soruşturmaniz yapıldı. Kendinizi üzmeyin, elinizden gelenin en iyisini yapmışsınız ama olmayinca olmuyor, red cevabi almış gibi hareket etmek en iyisi.
Oy ver
⭐ @zümrütsansar (premium üye):
2 hafta, 6 gün önce
Paylaştığınız için teşekkürler. Yolunuza bakın cidden. 1 sene mi sürdü yani havuzda olduğunuzu belirlemek? Hiç sağlıklı olduğunu düşünmüyorum bu noktadan sonra orda çalışmaya başlamanın bile. Hiç başvuru yokmuş gibi hayata devam etmek en sağlıklısı.
Oy ver
@lilasusamuru:
2 hafta, 6 gün önce
Peki mülakatlar vs bitmismiydi referanslarınız aranmışmıydı ?
Oy ver
@vişnekoala:
2 hafta, 6 gün önce
Mülakatlarım ,referans sürecim vs hepsi tamamlanmıştı. Bundan sonraki süreçlerde hepinizin hakkında hayırlısı olsun .
1
@vişnepenguen:
2 hafta, 6 gün önce
Yeni mezun musunuz
1
@vişnepenguen:
2 hafta, 6 gün önce
Başvuru hareketlerinde bir değişiklik oldu mu arandıktan sonra?
Oy ver
Sana en uygun işvereni bul..

Anonim olarak bilgi paylaş,
premium hesaba sahip ol.

50 Bin+ anonim üye, toplamda 70 Bin+ bilgi paylaştı.

Sayfayı paylaş