Anonim Mülakat Katılımcısı
Öncelikle telefonla arandım ve yüzyüze mülakata davet edildim. Mülakat iki bölge müdürü tarafından gerçekleştirildi buradaki hava tamamen samimiydi sorular ise zorluydu iki gün sonra arandım ve aynı gün içinde insan kaynakları ve çalışılacak bölümün üst düzey bölge müdürüyle görüştüm bu online bir görüşmeydi sorular oldukça zorlayıcıydı ve ortam samimi değildi.Bizde işe başladınız başka firmadan iyi bir teklif alırsanız ne yaparsınız başarınızı,başarısızlığınızı anlatın. İş yerinizden neden ayrıldınız . Neden tıbbi mümessil olmak istiyorsunuz. Vb daha bir çok soru soruldu daha sonra olumlu olumsuz dönüş olacağı söylendi fakat hiçbir dönüş olmadı. Yani elendim.
None
İş mülakat süreci iyi geçti genel yetenek ingilizce sınavı yapıldı. Kişisel testler yapıldı.
Süreci anlattılar, envarter ve genel yetenek bazlı bir mülakat attılar online olarak, eğitimler başladığında arayacağız dendi fakat 2 haftadır bir dönüş almadım süreç ağır ilerliyor ne yazık ki
Görüşme bir tanıtım müdürü, iki bölge müdürünün katılımı ile gerçekleşiyor. Yetiştirme programlarına sadece yeni mezun ve 30 yaş altı tercih ediliyor.
Oncelikle ik satis muduru bolge muduruyle gorusme yaptim ardindan envanter gonderildi sonrasinda egitime cagirildim
İş tanımı gereğinden fazla, mesai saatleri fazla. Mülakat kolaydı.
1
İk ile görüşme, ardından bölüm yöneticileri ile görüşme. Bölgeden bölgeye farklılık gösteren bir iş akış hızı mevcut
Online görüşme sonrası genel kültür genel yetenek ve ingilizce sınavının ardından süreç olumlu ilerlerse teklif süreci başlıyor
İlk olarak firmaya davet ettiler. Akabinde Kimya soruları içeren bir test vardı. Sonrasında ing sınavı vardı. ikisi de normal düzeydeydi. Sonrasında İK ve yönetici birlikte görüşme yapıyorsunuz. Genel iş hayatı günlük hayat klasik nasıl çalışırsın gibi sorular.
Grup mülakatı aşamasında verilen konular konusunda gayet mantıklı cevaplar verdiğimi düşünüyorum ama süreç zorlu oldu.
50 Bin+ anonim üye, toplamda 70 Bin+ bilgi paylaştı.