Anonim Mülakat Katılımcısı
Secretcv üzerinden başvurdum. Bir iki gün içinde dönüldü İk ile görüştükten sonra ikinci görüşme için mağaza müdürü ile görüştürülüp olumlu olumsuz dönüş yapılacağı söylendi.
None
Teklif geldikten sonra CV'mi göndermemi istediler. Daha sonra da online mülakata çağırdılar. Görüntülü konuşmada 40 dk beklememe rağmen kimse gelmedi ve bundan 2 gün sonra da teklifi reddettiler ve hiçbir şekilde dönüş sağlanmadı.
İnternetten başvurduktan sonra mağazaya çağırdılar mağazadan sonra genel merkez mülakata aldı ve tekfif yaptı.
Oldukça kibar ve mutlu edici bir görüşme yapılıyor. Çok sevdiğim bir ortamda çalışma imkanı
Eğlenceli bir insan kaynakları ortamı. Motive edici. Eğitim süreci gibi işliyor.
Telefon görüşmesi sonra online ik görüşmesi sonrasında bölge müdürü ile yüz yüze görüşme sonrasında satış müdürü ile telefon görüşmesi sonrasında referans araştırması sonrasında iş teklifi
50 Bin+ anonim üye, toplamda 70 Bin+ bilgi paylaştı.