Anonim Mülakat Katılımcısı
Online görüşme sonrasında yüz yüze görüşme oldu. Envanter ve ingilizce testleri yollandı. Sürecin tamamlanmasını bekliyorum
Soru: neden bmcde çalışmak istiyorsunuz
None
İk ve teknik görüşmeden sonra testler iletildi. Teknik görüşmenin olumlu olduğu söylenmişti fakat sonrasında ise teklif yapılmadı.
Önce telefonla arandım sonrasında mailime genel yetenek ve video mülakat gönderildi. Daha sonra online mülakata çağırıldım.
Bölüm ve ik mülakatına girdim. Mülakatta teknik ve ik soruları ile 1 saat sürdü.
Soru: neden iş değiştirmek istiyorsunuz
Farklı dönemlerde 2 kez kendileri ile görüşmeye çağırıldım. İlk seferinde yalnızca İK ile görüştüm. Daha sonrasında olumsuz dönüş yapıldı. Bu görüşmeden 3 ay sonra tekrar görüşmek istediklerini söylediler ve ikinci görüşme döneminde önce İK, daha sonra Bölüm Direktörü ile görüştüm. Bölüm direktörü görüşme sonunda bana olumlu ben seninle çalışmak isterim demesine rağmen o dönemin genel müdür yardımcısı ile yaptığım son görüşmede çok saygısız bir üslupla senin ailen şirket sahibiymiş biz sana bağıramayız burada çeker gidersin şeklinde görüş belirttiği için olumsuz sonuçlandı.
Online görüşme akabinde 2 haftalık bekleyiş sonra teklif
İngilizce genel yetenek gibi testler yollandı sonrasında olumlu olduğuna dair mail gönderildi
Önce grup lideri ile telefon görüşmesi gerçekleştirildi.Daha sonra işte deneyimli olduğum için insan kaynakları tarafından maaş teklifi ve iş sözleşmesi gönderildi.Önceki işyerinde sözleşmem olduğundan 6 ay sonra işe başladım
Teknik olarak konuya son derece hakimlerdi ve adaya saygi duyuyorlardi
Online görüşme yapıldı. İnsan kaynakları ve ilgili birim vardı. İşin tanımı anlatıldı ve takım çalışmasında ki yerim soruldu.
50 Bin+ anonim üye, toplamda 70 Bin+ bilgi paylaştı.