Anonim Mülakat Katılımcısı
Staj mülakatı için minimum 3 not ortalaması istiyorlar. Çalışma ortamı eğlenceliydi ancak staj süres boyunca sahada görev almamıza izin vermediler
None
Yüzyüze görüşmede daha önceki iş tecrübelerim hakkında bilgiler soruldu sonrasında küçük bir mesleki yeterlilik testi
0
Kariyer den ulaştılar mülakata iki kişi girdi klasik kendini tanıtma ve pozisyon ile ilgili bilgiler aktardılar ardından ardından İngilizce mülakatı için başka biri geldi benzer şekilde onunla da görüştükten sonra yazılı bi test verip çıktı ama olumsuz yönde dönüş sağladılar
Güzel bir süreçti, mülakat iyi geçti. Güler yüzlü ve anlayışlı bir HR ekibi var.
ilk olaraak yabancı bir eğitmen speking sınavına alıyor daha sonra yüz yüze mülakat ve yazılı inglizce sınavına tabii tutuluyorsunuz. en sonda da fabrika müdürü sizinle görüşüyor olumlu ve olumsuz şekilde dönüş sağlıyorlar.
Tasarim bilgisi sorgulandi .teknik resim bilgisi teknik resim okuma vs uc boyutlu düsünme gücü istendi.
Kariyernetten ulaştılar.Mülakat gayet güzeldi.Firmanın kurumsal olduğunu anlıyorsunuz.Bir de 50 soruluk İngilizce sınav yaptılar.
Teknik mülakat yapılıyor ve ik mülakat yapılıyor
Mail üzerinden cv yolladıktan sonra insan kaynaklarından arandım ve ingilizce testi olmam gerektiği söylendi. Sonrasında speaking ve grammer olmak üzere online sınava girdim. Sonucum 2 güne olumlu sonuçlandıktan sonra firmaya giderek müdürle mülakat sonucu işe alım sürecim gerçekleşti.
50 Bin+ anonim üye, toplamda 70 Bin+ bilgi paylaştı.