İşteMülakat - Blog

Tüm Blog Yazılarını İnceleyin

Trendyol Express Araçlı Kurye

Trendyol Express Araçlı Kurye

Yazar: İşte Mülakat Yayın Tarihi: 29/12/2020

Pandemi sonrası ve öncesinde bilinen kargo problemlerini gören ve bu konu hakkında E-Ticaret alanındaki tecrübesini ve gücünü bu konu üzerine aktarmak isteyen Trendyol, iki şirket ile bu sektöre yönelme kararı alıp, Trendyol Go ve Trendyol Express isimli şirketlerini kurdu. Bu yazımızda Trendyol Express kargo taşımacılığını inceleyeceğiz? Ne kadar maaş kazanırlar, çalışma şartları ve sizlerden neler istendiğini bu yazımızda bulabilir, hatta sitemizde güncel ve anonim paylaşılmış olan mülakat tecrübeleri, şirket hakkında yorum ve departman maaşlarını bulabilirsiniz. 

Trendyol Express Başvurusu kaç günde sonuçlanır veya açıklanır?

Kurye başvuruları her gün sistemdeki insan kaynakları tarafından kontrol edilmektedir. Mesai yoğunluğuna ve başvuru sayısına bağlı olarak bu süreç 2-3 gün uzayabilir fakat diğer işlerle karşılaştırınca oldukça hızlı bir işlemdir.

Sizlerden aşağıdaki bilgiler ve belgeler temin edilecektir.

1 - Sürücü Ehliyeti
2 - Temiz Sabıka Kaydı
3 - Araç Ruhsatı
4 - Sürücü profil fotoğrafı
5 - Sürücünün tam yüzü ve omuzlarının üst kısmı da dahil olmak üzere öne bakan, ortalanmış güneş gözlüğü olmayan bir fotoğraf olmalıdır.

Bunların haricinde sizlere sürecin olumlu sonuçlanması durumuda kısa bir eğitim ile mobil uygulama kullanımı, saha, iletişim ve iş güvenliği eğitimi verilecektir. Bu sürecin sonunda işinizde gerekli olan bilgileri edinerek başlamış olacaksınız.

Arzu ederseniz sitemizde Trendyol Araçlı Kurye, Motorlu Kurye ile ilgili ve daha bir çok meslek ile ilgili anonim paylaşılmış mülakatlara bakabilir ve sizler de bu güvence altında değerli tecrübenizi paylaşabilirsiniz.

Trendyol Express ile bir ayda ne kadar gelir edilir? Trendyol Express'te Araçlı Kurye Nasıl olunur? Mülakat'ta ne gibi sorularla karşılaşacağınız görmek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

Trendyol Güncel Express Gelirleri:

Aylık Garanti Ücret: 25.000 ₺

Paket Başı Ücret: 10 ₺

Trendyol Araçlı Kurye güncel mülakat, maaş ve yorumlara ulaşmak için tıklayın.