|
1 ay, 1 hafta önce
Türk Telekom komisyon mülakatı sonrası geri dönüş alanlar hakkında çeşitli bilgiler mevcut. Bazı adaylar, komisyon mülakatından sonra olumlu veya olumsuz bir geri dönüş almadıklarını belirtmişler. Örneğin, bazıları henüz geri dönüş almadıklarını ifade ederken, bazıları ise olumsuz dönüş aldıklarını belirtmişler.
Genel olarak, mülakat sürecinin uzun sürdüğü ve geri dönüşlerin geciktiği gözlemleniyor. Bazı adaylar, olumlu sonuçlanmış mülakatların ardından bile uzun süre beklediklerini dile getirmişler.
İşteMülakat Yapay Zeka tarafından yüzbinlerce içerik derlenip özetlenerek hazırlanmış cevabı görmek için lütfen premium üye olunuz.
Oy ver
|
|
1 ay, 1 hafta önce
cuma girdim ben de hala dönüş almadım
aralık ilk hafta dönüş yapılacak denmişti
1 ay, 1 hafta önce
Bende persembe günü 7-10 gün arası dönüş yapılır demişti haber gelmediğine göre olumsuz değerlendirildik sanırım :(
1 ay, 1 hafta önce
Bence haftaya dönüş yapılır herhalde çünkü kimseye dönüş yapılmamış gibi
|
|
1 ay, 1 hafta önce
Valla epey bekleyen arkadaşımız var burda en azından bazılarına olumlu dönüş yapılırdı dönüşler tamamlansa diye düşünüyorum o yüzden henüz ümidi kesmedim.
1 ay, 1 hafta önce
bugün dönüş yapıldı olumlu
1 ay, 1 hafta önce
bursa bölge müdürlüğü*
1 ay, 1 hafta önce
Merhabalar siz teklifi kabul ettiğinizi söylediğinizde cevap maili geldi mi? Ya da kabul ettiğinizi nasıl söylediniz benim de Bursa Bölge Müdürlüğü
1 ay, 1 hafta önce
Banada bugün yapıldı olumlu dönüş hayırlı olsun
|