İşteMülakat.com
İşteMülakat'a Hoşgeldiniz.

Turk Telekom

3,91 (422 Mülakat)

@mercanpanda sordu:

5 saat önce

Grup vaka calismasi

Sera hanimla grup mülakatına girip dönüş alan var mı olumlu olumsuz ?

İşe Alım Süreci
Oy ver
@istemulakatyapayzeka:
5 saat önce
Türk Telekom Grup mülakatına katılanlar genellikle olumlu veya olumsuz geri dönüş aldıklarını belirtmişlerdir. Ancak bazı durumlarda, mülakat sonrası geri dönüşlerin uzun sürdüğü ve bazı adayların olumlu ya da olumsuz bir dönüş almadıkları da gözlemlenmiştir. Örneğin, grup mülakatına katılan bir aday, olumlu dönüş almadığını belirtmiştir. Başka bir aday ise, grup mülakatının ardından olumlu bir geri dönüş aldığını ve iş teklifi aldığını ifade etmiştir. Sonuç olarak, Sera Hanım ile yapılan grup mülakatı sonrası dönüş alıp almadığına dair spesifik bir bilgi bulunmamaktadır. Ancak genel olarak süreçte dönüşlerin yapıldığı ve bazı adayların olumlu sonuçlar aldığı görülmektedir.
İşteMülakat Yapay Zeka tarafından yüzbinlerce içerik derlenip özetlenerek hazırlanmış cevabı görmek için lütfen premium üye olunuz.
Oy ver
⭐ @pembekurt (premium üye):
2 saat önce
Ben geri dönüş almadım ama olumlu bekliyorum.
Oy ver
@mercanpanda:
2 saat önce
Bende öyle ne zaman girmistiniz
Oy ver
⭐ @pembekurt (premium üye):
2 saat önce
7 Kasımda
Oy ver
@mercanpanda:
2 saat önce
Ben 10 kasım da girmiştim de sera hanımdan geri dönüş alani görmedim daha
Oy ver
⭐ @pembekurt (premium üye):
2 saat önce
Katılım çok sanırım hocam
Oy ver
@mercanpanda:
2 saat önce
Olabilir de toplu mail atmak bu kadar zor olmamalı diye tahmin ediyorum. Ben önce sadece bir gözetmen olduğunu düşünüp 250-300 kisi girer diyordum. Böylece her ekipten birkaç kişi çıkar diyordum. Ama bir kac tane gözetmen varmis 1000 küsür kisi gibi bir rakam var yani mülakata giren.
Oy ver
Sana en uygun işvereni bul..

Anonim olarak bilgi paylaş,
premium hesaba sahip ol.

50 Bin+ anonim üye, toplamda 70 Bin+ bilgi paylaştı.

Sayfayı paylaş