@kremkurt sordu:
2 saat önce
Gecikme gecikme gecikme
Geçen yıla göre -1 aydan fazla daha- erken ilana çıktılar. 40 gün erken mülakata girdim. Geçen yıl 4 ocakta açıkladılar. Madem yine ocağı bekletecekler ne diye erkenden ilana çıkıp bizi bekletiyorlar anlayamıyorum cidden.
İşe Alım Süreci
İş İlanı
|
2 saat önce
TÜBİTAK BİLGEM'in mülakat süreçleri genellikle uzun sürebiliyor. Bazı adaylar, mülakat sonrasında 6 ay kadar beklediklerini ve sonuçların henüz açıklanmadığını belirtmişler. Bu süreçte güvenlik soruşturması gibi nedenlerle bekleme süresi uzayabiliyor. Eğer 6 aydan fazla bekliyorsanız, durumunuzu kontrol etmek için ilgili birimle iletişime geçmenizde fayda var .
Ayrıca, geçen yıl mülakat sonuçlarının açıklanma tarihinin Ocak ayı olduğunu göz önünde bulundurursak, bu yıl da benzer bir süreç yaşanabilir. Ancak, ilan tarihinin erkene alınması durumunda, sonuçların açıklanma sürecinin neden uzadığına dair bir açıklama yapılmadığı anlaşılıyor. Bu durum, adaylar arasında kafa karışıklığına neden olabiliyor.
İşteMülakat Yapay Zeka tarafından yüzbinlerce içerik derlenip özetlenerek hazırlanmış cevabı görmek için lütfen premium üye olunuz.
Oy ver
|