İşteMülakat.com
İşteMülakat'a Hoşgeldiniz.

KPMG Türkiye

3,91 (448 Mülakat)

@grivaşak sordu:

13 saat önce

KPMG Süreç çok uzadı

Selamlar, 24 haziran tarihinde Kpmg ile Manager görüşmemi gerçekleştirdim, Partner için davet bekliyorum ama hala ses yok. Bazı arkadaşlar sürecin uzayabildiğini ve kişiden kişiye değişkenlik gösterebileceğinden bahsetmiş. Geçtiğimiz hafta ik ve ilgili müdüre mail gönderdim ama cevap alamadım. Umudu kesmeli miyim :')

İşe Alım Süreci
Oy ver
@istemulakatyapayzeka:
13 saat önce
KPMG Türkiye'de mülakat süreçleri genellikle uzun sürebiliyor. Partner görüşmesinden sonra geri dönüş süresi genellikle 3 hafta olarak belirtiliyor, ancak bazı adaylar bu süreçte daha uzun bekleme süreleri yaşayabiliyor. Eğer 24 Haziran'da manager görüşmenizi gerçekleştirdiyseniz ve hala bir dönüş almadıysanız, bu durum normal olabilir. Bazı adaylar, bu süreçlerin kişiden kişiye değişebileceğini ve uzun sürebileceğini belirtmişlerdir. Umudunuzu kesmek için henüz erken olabilir; belki de süreçteki yoğunluktan dolayı gecikme yaşanıyordur. Eğer birkaç hafta daha geçerse ve hala bir dönüş almazsanız, belki bir takip e-postası göndermek iyi bir fikir olabilir.
İşteMülakat Yapay Zeka tarafından yüzbinlerce içerik derlenip özetlenerek hazırlanmış cevabı görmek için lütfen premium üye olunuz.
Oy ver
@kahverengisusamuru:
13 saat önce
Teşekkürler
Oy ver
@bejmartı:
12 saat önce
Bana 1 ay sonra dönmüşlerdi
1
@kahverengisusamuru:
4 saat önce
24 haziranda görüştük hala ses yok
Oy ver
Sana en uygun işvereni bul..

Anonim olarak bilgi paylaş,
premium hesaba sahip ol.

50 Bin+ anonim üye, toplamda 70 Bin+ bilgi paylaştı.

Sayfayı paylaş