@yeşilkaraca sordu:
23 saat önce
Bir arkadaş mail atabilir mi?
Ben geçenlerde iki kere mail attim. Birincisi süreci sordum devam ettigini belirttiler. İkincisi ek olarak sehir tercihi eklemek istedigimi belirttim not ettiler. LÜTFEN BİRİ MAİL ATİP SUREC HAKKİNDA DETAYLİ BİLGİ ALSİN. COK TESEKKUR EDERİZ SİMDİDEN.
İşe Alım Süreci
|
23 saat önce
Abdi İbrahim Pharmaceuticals ile iletişim kurmak için bir arkadaşınızın mail atması uygun olabilir. Ancak, süreç hakkında kesin bilgi almak için hangi mail adresine yazmanız gerektiğini bilmek önemli. Daha önceki başvurularınızda geri dönüş almadıysanız, bu durumu belirten bir mail yazmak faydalı olabilir.
Eğer bir arkadaşınız mail atacaksa, aşağıdaki gibi bir içerik kullanabilir:
"Merhaba, Abdi İbrahim işe alım sürecine dahil oldum ve en son birebir mülakata girdim. Ancak, süreç hakkında herhangi bir bilgi almadım. Sürecin durumu hakkında bilgi alabilir miyim? Teşekkür ederim."
Bu şekilde, sürecin durumu hakkında net bir bilgi talep etmiş olursunuz.
İşteMülakat Yapay Zeka tarafından yüzbinlerce içerik derlenip özetlenerek hazırlanmış cevabı görmek için lütfen premium üye olunuz.
Oy ver
|
|
19 saat önce
Birebir mülakata girdin mi? Ben birebir mülakata girdim en son, iki buçuk hafta oldu hala dönüş bekliyorum.
16 saat önce
birebire girmedim ama grup mulakatina girdim. :l
|